Sporturi

Una dintre rivalele Simonei Halep, grav bolnavă! „Mi-au interzis să mai joc”

29.04.2019 | 19:52
Una dintre rivalele Simonei Halep grav bolnava Miau interzis sa mai joc

Una dintre marile rivale ale Simonei Halep, Karolina Pliskova, are probleme de sănătate destul de mari. Sportiva din Cehia a fost nevoită să abandoneze turneul de la Parga în care era principala favorită. Chiar dacă tabăra sportivei care se află pe locul 5 în clasamentul WTA nu a vrut să comenteze absența sa pe tabloul principal al turneului de acasă, cei de la WTA au anunțat că cehoaica ar suferi de o infecție virală.

Karolina Pliskova renunță la turneul de la Praga

„Așteptam cu nerăbdare să joc la Praga în fața propriilor mei fani. Am făcut tot ce a ținut de mine să pot să mă recuperez, dar doctorii mi-au interzis să mai joc. Au spus un nu răspicat”, a anunțat cehoaica pe site-ul ei oficial.

Karolina Pliskova n-a reușit să aibă nici un antrenament pe zgură iar acum prezența ei la turneele de la Madrid și Roma este pusă sub semnul întrebării: „E esențial ca ea să fie la 100%, iar apoi să se poată concentra pe antrenamentele pe zgură. Scopul principal e să fie în formă bună la Roland Garros”, a comentat antrenoarea Karolinei, spaniola Conchita Martinez.

Karolina Pliskova suferă de o infecție virală și ratează turneul de la Praga

Probleme de sănătate pentru Karolina Pliskova

Cei de la WTA au scris că Pliskova ar suferi de o infecție virală. În schimb, managerul Michal Hrdlicka, care este și soțul sportivei, a refuzat să anunțe care sunt problemele Karolinei: “Kaja se află în grija profesorului Kolar și a specialiștilor din jurul acestuia. Suntem în contact cu ei în fiecare zi și vrem să le mulțumim pentru munca depusă. Kaja nu vrea să dezvaluie detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă”, a spus acesta.

Săptămâna trecută, Karolina Pliskova a jucat la turneul de la Stuttgart, unde a fost învinsă de Victoria Azarenka. În ciuda acestei înfrângeri, Conchita Martinez s-a arătat impresionată de prestația elevei sale: “Când a decis să joace la Stuttgart am rămas surprinsă, dar chiar mai surprinsă am fost când am văzut-o jucand. Am fost mândră de ce a arătat pe teren. Are probleme de sănătate încă de la meciul cu România din Fed Cup. Starea ei s-a înrăutățit după turneul de la Miami”, a mai spus Martinez.

Tags: