Fotbal international

Unde a ajuns să joace Lukasz Szukala! Gigi Becali a vrut să-l readucă la FCSB

14.11.2018 | 19:37
Unde a ajuns să joace Lukasz Szukala

Lukasz Szukala a ajuns să joace în MKE Ankaragucu, echipă care a promovat în această vară în prima ligă din Turcia. Fundaşul polonez a evoluat la FCSB în perioada 2012-2015, dar nu se regăseşte la formaţia pentru care a semnat în vara anului 2017 un contract până la finalul sezonului 2018-19.

În actualul sezon, Lukasz Szukala a jucat un singur meci pentru MKE Ankaragucu, fiind introdus pe teren în minutul 88 al meciului cu Alanyaspor. Înainte să semneze cu formaţia turcă, fundaşul polonez a fost dorit de Gigi Becali, dar jucătorul nu a fost pe placul lui Mihai Stoica şi Nicolae Dică.

Unde a ajuns să joace Lukasz Szukala. Ce cotă are acum polonezul

Lukasz Szukala joacă la MKE Ankaragucu, dar are cifre dezamăgitoare. În sezonul trecut, când formaţia evolua în liga a doua din Turcia, fundaşul polonez a bifat doar şase meciuri pentru formaţia din Ankara. Ajuns la 34 de ani, fotbalistul are în prezent o cotă scăzută. Conform site-ului transfermarkt.com, fostul jucător al celor de la FCSB este cotat la 25.000 de euro.

În vara anului 2017,  Lukasz Szukala a vrut să revină la FCSB, după ce îşi închiase conturile cu Osmanlispor. “Îl vreau pe Szukala, da, dar doar eu îl doresc. MM Stoica şi Dică se duc în Portugalia pentru alt fundaş central. Dacă vor fi vehemenţi şi îl refuză pe Szukala atunci nu-l mai aduc, dar dacă ei nu rezolvă mai repede, voi face eu transferul”, declara Gigi Becali în vara anului 2017. Lukasz Szukala a jucat pentru FCSB în perioada 2012-2015, timp în care a jucat 101 meciuri şi a câştigat şase trofee. Fundaşul polonez a mai jucat de-a lungul timpului pentru FC Metz, 1860 Munchen, Alemannia Aachen, Gloria Bistriţa, U Cluj, Petrolul Ploieşti, Al Ittihad sau Osmanlispor. Între 2013 şi 2015, fotbalistul de 34 de ani a jucat pentru echipa naţională a Poloniei.

Unde a ajuns să joace Lukasz Szukala. Gigi Becali l-a vrut la FCSB
Unde a ajuns să joace Lukasz Szukala. Gigi Becali l-a vrut la FCSB