Fotbal intern

Unde a fost surprins Valeriu Argăseală înainte de FCSB – Universitatea Craiova. FOTO

Valeriu Argăseală la gala organizată de AFAN. Preşedintele vicecampioanei României, surprins la meicul jucat de CSM Bucureşti înainte de FCSB - Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

CSM București a primit vizita echipei Gyor în grupele principale ale Champions League, scor 25 – 27, iar la partida din Sala Polivalentă a fost surprins și Valeriu Argăseală. Președintele vicecampioanei României a ales să vadă duelul echipei la care este legitimată și Cristina Neagu înainte de FCSB – Universitatea Craiova, meci care are loc în etapa 25 din Liga 1 Betano, sezonul 2018 – 2019.

Valeriu Argăseală poate să fie văzut doar la meciurile jucate de FCSB pe Arena Națională, deoarece președintele vicecampioanei României a ales să nu mai participe la conferințe de presă sau emisiuni TV, dar acum a mers la Sala Polivalentă alături de Viorel Păunescu pentru a o susține pe CSM București la meciul cu Gyor. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

ADVERTISEMENT

Valeriu Argăseală, surprins la meciul lui CSM Bucureşti înainte de FCSB – Universitatea Craiova

Valeriu Argăseală și Viorel Păunescu nu au fost singurii oameni implicați în sportul românesc prezenți la meciul CSM București – Gyor, din grupele principale ale Champions League, ci și fostul arbitru Cristi Balaj, Narcisa Lecușanu (fostă handbalistă) și Gabriela Szabo (fostă atletă de talie mondială) au mers să susţină echipa din Capitală.

 

Gyor s-a impus cu 27 – 25 în faţa celor de la CSM Bucureşti şi a câştigat matematic grupa din Champions League cu două etape înainte de final. Cel mai probabil, CSM va ocupa poziţia a 2-a, dar “tigroaicele” mai au de jucat în deplasare cu Ljubljana şi acasă cu Thuringer, cele mai slab cotate echipe din grupă.

ADVERTISEMENT

FCSB, derby cu U Craiova în etapa 25 din Liga 1 Betano

Pentru FCSB urmează meciul cu Universitatea Craiova, din etapa 25 a Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Partida este transmisă de Telekom Sport, Look TV şi Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Pe Arena Naţională şi-au anunţat prezenţa aproximativ 7.000 de fani ai echipei pregătite de Devis Mangia, iar printre aceştia se vor afla şi ultraşii care au făcut spectacol la gara din Craiova înainte ca echipa să facă deplasarea către Bucureşti.