News

Unde se afla Mihai Tudose, fostul premier, atunci când i s-a făcut rău! A suferit un infarct

26.03.2019 | 18:03
Unde se afla Mihai Tudose fostul premier atunci cand i sa facut rau A suferit un infarct

Mihai Tudose intră acum în operație! Fostul premier a fost internat de urgență în urma unui infarct, au declarat surse politice, pentru G4Media.ro.  Acesta se afla la aniversarea lui Nicolae Bănicioiu și urma să se prezinte, în cursul zilei de azi, la orele 18:30, la lista candidaților la alegerile europarlamentare. Mihai Tudose a fost premier din partea coaliției PSD-ALDE în perioada 2017-2018. Acesta a demisionat în anul 2019 din PSD și a intrat în partidul PRO România, alături de Victor Ponta.

Unde se afla Mihai Tudose când i s-a făcut rău?

Tudose se afla la aniversarea lui Nicolae Băniciou, înainte de lasarea candidaților PRO România la alegerile europene.  Acesta a acuzat stări de rău, motiv pentru care  colegii au sunat de urgență la 112.  Fostul premier a fost dus la Institutul CC Iliescu din Capitală pentru primele îngrijiri.

Victor Ponta a fost cel care l-a însoțit la spital. Colegii săi de partid au susținut că acesta nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă, motiv pentru care s-a lăsat recent de fumat și a încercat să țină o dietă. Se pare că până la sosirea echipajelor medicale, Nicolae Bănicioiu, fost ministrul al Sănătății, i-a acordat primul ajutor.

Mihai Tudose se afla la ziua de naștere a lui Mircea Bănicioiu
Mihai Tudose se afla la aniversarea lui Mircea Bănicioiu în momentul în care i s-a făcut rău

Mihai Tudose, comentarii la adresa afirmațiilor lui Ștefănescu despre PSD

„Pe unii care trăiesc în lumea lor e bine să nu-i contrazici. Se recomandă şi în tratatele de medicină. Lasă-l, are bau-baul sub pat, nu-l contrazice. Celor care le ies balaurii de sub pat e bine să nu-i contrazici. Eventual le recomanzi să taie picioarele de la pat ca să stea patul lipit de podea să nu mai aibă loc bau-baul acolo”, a declarat Mihai Tudose. Codrin Ștefănescu a afirmat, în cursul zilei de duminică, la Brașov, că PSD este singurul partid româesc ce nu este finanțat din străinătate și este „format din oameni normali”.

Tags: