Fotbal intern

Unde se poate transfera Ianis Hagi după EURO 2019: “Va merge acolo, dacă tatăl său îi ia locul antrenorului”

17.06.2019 | 10:46
Unde se poate transfera Ianis Hagi dupa EURO 2019 Va merge acolo daca tatal sau ii ia locul antrenorului

Ianis Hagi este cel mai curtat fotbalist din lotul naţionalei de tineret a României pentru EURO 2019. Vedeta Viitorului a atras interesul mai multor cluburi importante din Europa, iar ultimul care a intrat pe listă este Spartak Moscova, unde ar putea ajunge şi Gică Hagi.

Cum se poate transfera Ianis Hagi la Spartak Moscova după EURO 2019

Ruşii de la sovsport.ru au anunţat că Ianis Hagi este pe lista lui Spartak Moscova, dar că mutarea s-ar putea face doar dacă Gică Hagi va fi numit antrenorul echipei, acesta trebuind să-i ia locul lui Oleg Kononov. Formaţia din capitala Rusiei a treminat pe locul 5 în sezonul recent încheiat şi va juca în turul 3 preliminar din Europa League.

“Probabil că este cel mai important jucător din istoria fotbalului românesc, golgheterul din toate timpurile al naţionalei României (35 de goluri, alături de Adrian Mutu), fost jucător al Barcelonei şi fotbalist al naţionalei României de la Cupa Mondială din 1994. Se spune că Gheorghe Hagi e deschis proiectelor interesante, iar munca la Spartak e interesantă. Hagi jr. va merge la Spartak, dacă tatăl său îi ia locul ui Kononov”, au scris ruşii.

Unde se poate transfera Ianis Hagi după EURO 2019
Unde se poate transfera Ianis Hagi după EURO 2019

Ce oferte mai are Ianis Hagi

Recent, presa din Spania a scris despre o posibilă ofertă a Sevillei pentru Ianis Hagi, vedeta Viitorului aflându-se pe lista lui Monchi. FCSB este un alt club care se află în urmărirea fotbalistului de 20 de ani, însă Gică Hagi a anunţat că fiul său va pleca doar în străinătate.

“Ianis va pleca afară. Când se va întâmpla asta, vom vedea. Evaluăm, nu e nimic clar. Cresc cererile pe zi ce trece. Eu cred că va pleca afară în această vară. Nu știu ce sumă va fi, dar prima regulă la Ianis este să meargă să joace. Nu spun să fie titular obligatoriu, dar să facă parte din proiect”, a declarat recent Gică Hagi.

Tags: