Fotbal intern

Unde stau tricolorii pentru meciul de la Belgrad! Condiţii de super lux pentru elevii lui Contra! Foto

09.09.2018 | 00:55
Unde stau tricolorii pentru meciul de la Belgrad Conditii de super lux pentru elevii lui Contra Foto

Unde stau tricolorii pentru meciul de la Belgrad. Jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au ajuns în capitala Serbiei, unde vor întâlni luni, de la ora 21:45, liderul Grupei 4 în etapa a doua din Liga Naţiunilor. Fotbaliştii români au aterizat sâmbătă la ora 19:15 (20:15 ora României), iar după 30 de minute au ajuns la Hotelul „Hyatt”.

Primul care a ajuns la hotel a fost Răzvan Burleanu, acesta fiind urmat după aproape zece minute de Cosmin Contra şi întreg lotul adus pentru meciul Serbia – România. Angajaţii hotelului au făcut tot posibilul ca primirea să fie una ca la carte, astfel că holul de la intrarea în stabilimentul de cinci stele a fost împânzit cu însemne ale Federaţiei Române de Fotbal. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Unde stau tricolorii pentru meciul de la Belgrad

Unde stau tricolorii pentru meciul de la Belgrad. Încă de la intrare, pe unul dintre pereţi trona stema Federaţiei Române de Fotbal. În plus, la recepţia hotelului se aflau mai multe semne care le vor fi de mare ajutor tricolorilor în zilele pe care le vor petrece în capitala Serbiei. În grupuri de câte patru jucători, tricolorii au intrat în hotel. În tot acest timp, câţiva angajaţi ai hotelului pregăteau ultimele detalii în restaurantul „Focaccia-Private Room and Lounge”, unde jucătorii au luat masa. Claudiu Keşeru s-a simţit de-al casei şi în timp ce parcurgea holul de la intarare a remarcat că nu este la prima vizită în Hotelul „Hyatt” din Belgrad.

Fotbaliştii României au ajuns la hotel!Budescu şi compania aşteaptă să îşi ocupe camerele! >>> https://goo.gl/ULzo7oDin păcate, Chiricheş, Pintilii şi Bicfalvi nu au mai făcut deplasarea! >>> https://goo.gl/ULzo7o

Gepostet von Fanatik.ro am Samstag, 8. September 2018

Atacantul de 31 de ani al echipei naţionale a României şi-a adus aminte că a fost cazat la Hotelul „Hyatt” cu ocazia meciului Steaua Roşie Belgrad – Lugogoreţ Razgrad 2-4, manşa retur din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Cu acea ocazie, formaţia bulgară obţinea calificarea în play-off şi prezenţa în grupele UEFA Champions pentru a doua oară în istoria clubului.

Ambasadorul României în Serbia i-a aşteptat pe tricolori

Ambasadorul României în Serbia, Oana Cristina Popa, i-a aşteptat pe tricolori la hotel şi a stat, preţ de câteva minute, la discuţii cu aceştia. La finalul întâlnirii a anunţat că va fi în tribune la meciul care se va disputa luni, de la ora 21:45, pe stadionul „Partizan”. “Mă bucur foarte mult că au venit, e prima dată când dau mâna cu jucătorii, cu antrenorul, cu preşedintele şi îi aşteptăm, le dorim succes, le ţinem pumnii şi o să fim acolo luni, să îi susţinem. Toată ambasada, români din Serbia… Avem un lot de 1.400 de bilete alocate, deci vom fi acolo. (n.r. întrebată daca s-a pregătit) Da, cu tricou, cu steag, avem de toate”, a declarat Oana Cristina Popa.

Cât costă o cameră în hotelul în care stau tricolorii pentru meciul Serbia – România

Hotelul „Hyatt” este amplasat în districtul de afaceri Novi Beograd şi se află între Aeroportul „Nikola Tesla” şi oraşul vechi. O cameră în stabilimentul cotat cu cinci stele costă între 120 şi 320 de euro. Pe lângă diversele restaurante de la parterul hotelului, la subsol se află un mic mall, amenajat printre arbori ornamentali, cu magazine exclusiviste.

Sala de conferințe, locul unde Cosmin Contra va discuta cu jucătorii înainte de Serbia-România
Unde stau tricolorii pentru meciul de la Belgrad