BOMBĂ! Piţurcă SE ÎNTOARCE la Craiova! Vezi TOATE detaliile MUTĂRII ANULUI

Chiar dacă nu a avut impus de către Mircea Sandu, ca obiectiv, calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, din vara anului viitor, mega eşecul din dubla cu Grecia, de la barajul pentru Rio,...
13.12.2013 | 13:57
BOMBA Piturca SE INTOARCE la Craiova Vezi TOATE detaliile MUTARII ANULUI

Chiar dacă nu a avut impus de către Mircea Sandu, ca obiectiv, calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia, din vara anului viitor, mega eşecul din dubla cu Grecia, de la barajul pentru Rio, l-a făcut pe selecţionerul Piţurcă să ia în considerare despărţirea de naţională! Prin prisma orgoliului său nemăsurat, Piţi nu ar vrea totuşi să fie terfelit şi înjurat de o ţară întreagă şi ar fi de acord să plece! FANATIK vă prezintă mai jos, în exclusivitate, toate detaliile!

Craiova vrea să dea o mega lovitură!

Chiar dacă lucrurile merg perfect la CS Universitatea Craiova, echipa fiind pe primul loc în seria a doua, în aceste zile orele de lucru ale lui Mihai Rotaru în biroul său de la Bucureşti sînt extrem de agitate. Motivul? Faptul că suporterii din Craiova au ales la meciul direct dintre FC U şi CS U să rămână de partea formaţiei lui Adrian Mititelu, i-au dat mari bătăi de inimă patronului noii echipe din Craiova. În aceste condiţii, omul de afaceri s-a gîndit că proiectul său poate cu adevărat să prindă la publicul din Bănie doar dacă va da în următoarea perioadă o puternică lovitură de imagine în “Cetatea Banilor”.

Ilie Balaci, discuţii şi negocieri intense

Astfel, primul nume la care Mihai Rotaru s-a gîndit a fost, aşa cum se ştie Ilie Balaci. Însă, negocierile au intrat în impas, după ce “Marele Blond” i-a transmis acestuia că este tentat să accepte propunerea sa doar dacă se va ocupa şi de banca tehnică, după ce va prelua funcţia de manager general, ocupata actualmente de Ovidiu Stîngă. Cum patronatul CS U Craiova a ezitat să îi dea un răspuns ferm lui Balaci cu privire la postul de antrenor principal, fostul internaţional a anunţat ulterior că momentan nu a mai semnat nimic cu cei de la CS şi că nu s-a înţeles.

Rotaru are planul exploziv de rezervă

FANATIK a aflat însă şi planul de rezervă al CS U, iar în cazul în care acesta îi va reuşi, ar fi o mega lovitură, prin care fanii să fie readuşi la stadion! Ei bine, surse federale ne-au dezvăluit că acesta intenţionează în cel mai mare secret să îl aducă la CS Universitatea Craiova pe actualul selecţioner al echipei naţionale, Victor Piţurcă! Însă singura probleme pe care Rotaru o întîmpină acum este data la care se poate face această mutare. Totul depinde de modul şi momentul în care Victor Piţurcă îşi va rezilia contractul cu FRF, deoarece este conştient şi el că nu mai are nicio şansă să mai conducă naţionala şi de la anul. Însă totul se rezumă doar la suma de bani pe care acesta o are de primit de la FRF în cazul ruperii contractului înainte de 2016.

Piţi şi-a dat acordul. Cu o condiţie

“Piţi e gata vrea să revină la Craiova, şi-a arătat disponibilitatea de a se întoarce în Bănie, pentru că vrea să demonstreze tuturor că este un mare antrenor, după scandalul cu Mititelu, din 2011! Însă nu o va face pînă nu îşi încasează milionul de euro pe care îl are primit dacă este dat afară de la naţională! De bună voie, nu pleacă!” De altfel, Ioan Nicolae, patronul Astrei şi un apropiat al lui Piţurcă, a dezvăluit în urmă cu două zile că tehnicianul oltean se va retrage de la naţională, lucru însă taxat imediat în media de Piţi, care a dorit să dea un semn al ferm că nu renunţă de bună voie şi nu renunţă la banii din contract!

Vine, oficial, din vară, dar conduce totul din umbră încă din ianuarie!

În funcţie de cine va cîştiga alegerile de la FRF, Victor Piţurcă îşi va rezilia contractul cu federaţia fie în ianuarie, dacă vine Gică Popescu, fie în următoarele luni, în funcţie de negocierile pe care le va avea cu noul şef de la FRF! Cert este că, pînă în momentul rezilierii, Victor Piţurcă se va ocupa, din umbră, de proiectul CS U Craiova, jucătorii ce vor fi aduşi de acum înainte la gruparea olteană urmînd a avea girul lui Piţi, urmînd ca mutarea oficială să se facă din vară, atunci cînd echipa va fi promovată în prima ligă!

Pavel Badea a făcut pasul înapoi

Cel care a pus bazele proiectului CS U Craiova, alături de municipalitate, Pavel Badea, a făcut azi pasul înapoi, urmînd a rămîne în umbră, într-un post de conducere administrativ. (vezi detalii)

“Am vrut să dăm craiovenilor o echipă de fotbal. Mi s-a cerut să mă ocup de activitatea din cadrul acestui proiect. Nu aveam sediu, nu aveam jucători. Am făcut un efort intens în aceste 6 luni, am avut plusuri şi minusuri, o experienţă de viaţă fantastică. Am avut ultima acţiune din an, mandatul meu expiră, eu am fost rugat de ceilalţi doi asociaţi să implementez acest proiect”, a spus Badea,  vineri, în cadrul unei conferinţe de presă!