Fotbal intern

Exclusiv. Ofertă de ultimă oră din Olanda. Transfer definitiv!

CS Universitatea Craiova a primit o ofertă de transfer din Olanda pentru unul dintre cei mai talentaţi portari din lotul italianului, Devis Mangia.
20.01.2018 | 15:37
Exclusiv Oferta de ultima ora din Olanda Transfer definitiv
ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Devis Mangia sunt interesanţi pentru echipele din străinătate indiferent de numele acestora. FANATIK.RO a aflat că oficialii lui CS Universitatea Craiova au primit recent o ofertă de transfer din partea lui Groningen pentru unul dintre portarii antrenorului italian, Devis Mangia.  Este vorba despre goallkeeper-ul în vârstă de 19 ani,  Cristian Dică.

“Batavii” au pus pe masă pentru transfer suma de 250.000 de euro. Acesta a fost readus în Bănie, în vara anului trecut de la Metaloglobus, după ce promovase cu echipa lui Bogdan Argeş Vintilă în Liga 2. Contactat de către FANATIK.RO, Cătălin Mulţescu, fostul antrenor cu portarii de la Craiova a acceptat să ne vorbească despre Cristian Dică.

ADVERTISEMENT

“E unul dintre cei mai talentaţi portari ai Craiovei!”

Cătălin Mulţescu este convins că la această oră tânărul portar are nevoie să joace la o echipă unde poate să îl folosească meci de meci. “Cristian Dică este unul dintre portarii de care mi-a plăcut foarte mult la Craiova. Este la fel de talentat ca Andrei Vlad. Nu l-am mai lăsat la Metaloglobus în vara trecută, deoarece am dorit să îl am mai mult sub observaţia mea pentru a lucra cu el. Mă bucur că băiatul a fost luat în cantonamentul din Antalya aşa cum lăsasem eu trecut pe listă înainte să plec din Bănie.

Patronul Mihai Rotaru îl ştie pe acest tânăr portar, deoarece dânsul obişnuieşte să meargă la meciurile echipei a doua a Craiovei acolo unde Dică Cristian a apărat. I-am transmis şi eu informaţii despre acest copil înainte să plec. După părerea mea lui Dică trebuie să i se găsească o soluţie pentru un transfer la o formaţie unde să poată să joace titular la un nivel mai ridicat faţă de echipa a doua a Craiovei. O să vedeţi că o să mai auziţi voi de portarul Dică Cristian”, a spus Cătălin Mulţescu.

ADVERTISEMENT

250.000 de euro este suma oferită Craiovei pentru Dică Cristian