Fotbal international

Universitatea Craiova – AEK Atena 0-2 în Europa League. VIDEO cu rezumatul. Oltenii, şanse mici la calificarea în play-off

08.08.2019 | 20:33
Universitatea Craiova  AEK Atena 02 in Europa League VIDEO cu rezumatul Oltenii sanse mici la calificarea in playoff

U Craiova – AEK Atena 0-2 s-a jucat în prima manşă din turul 3 preliminar al Europa League. Mantalos (60) şi Livaja (85) au fost autorii celor două goluri ale grecilor. Meciul retur se va juca joi, 15 august, de la ora 21:00. VEZI AICI GOLURILE MECIULUI.


UPDATE, ora 18:12 / Au fost anunţate echipele de start pentru U Craiova – AEK Atena.

U Craiova: Pigliacelli – Briceag, Acka, Kelic, Bancu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – Bărbuț, M. Roman II, Vătăjelu

AEK Atena: Barkas – Paulinho, Svarnas, Vranjes, Hult- Simoes, Simao – Verde, Geraldes, Mantalos – Klonaridis

Universitatea Craiova – AEK Atena 0-2 din Europa League se joaca azi, 8 august 2019 19:15. Vezi VIDEO Live Stream Online la TV Telekom Sport, Digi Sport și Look. Video cu golurile se regasesc mai jos, la finalul articolului.

Universitatea Craiova – AEK Atena  0-2

Universitatea Craiova Universitatea Craiova
8 august 2019 19:15
0-2
AEK Atena AEK Atena

Comentariul LIVE Universitatea Craiova – AEK Atena 0 -2

  • 21:11:07
    Sfârşitul partidei
  • 90:00
    Repriza va fi prelungită cu 5 minute
  • 84:34
    GOOOOOOOL! Inscrie Livaja, Marko pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-2
  • 59:41
    GOOOOOOOL! Inscrie Mantalos, Petros pentru oaspeţi ! Scorul devine 0-1
  • 20:20:33
    A început
    repriza a doua

    ––––––––––––––-
  • 20:03:25
    Sfârşitul reprizei
  • 44:56
    Repriza va fi prelungită cu 3 minute

Urmarește Live Score meciul Universitatea Craiova – AEK Atena, din Europa League. Meciul are loc pe 8 august 2019 19:15. Toate informațiile despre Universitatea Craiova – AEK Atena sunt în aplicația de mai jos. Acolo ai meciurile directe dintre cele două echipe, ultimele rezultate și alte scoruri live de la meciurile care se dispută în acest moment.

Universitatea Craiova – AEK Atena, ultimele rezultate directe

Verifică mai jos ultimele rezultate directe dintre Universitatea Craiova și AEK Atena și vezi scorurile precedentelor partide disputate de cele două echipe din Europa League. Meciul dintre Universitatea Craiova şi AEK Atena se dispută pe stadionul Stadionul Ion Oblemenco, cu o capacitate de 
30944.

Meciul Craiova – AEK Atena are loc joi, 8 august, cu începere de la ora 19:15 în cadrul primei manșe a turului 3 preliminar din Europa League. Această dublă confruntare va rămâne în istoria Europa League prin faptul că ambele echipe vor juca pe teren propriu cu porțile închise, în urma sancțiunilor primite de forul european și ca urmare a incidentelor provocate de suporteri iresponsabili.

Craiova – AEK Atena Live Stream Online Digi Sport şi Look Plus

Partida Craiova – AEK Atena se joacă joi, 8 august, de la ora 19:15, pe stadionul Ion Oblemenco și va fi condusă la centru de arbitrul olandez Denis Higler, 34 ani, cel care a arbitrat în preliminariile Euro 2020 ultimul meci al triclorilor, victoria cu 4-0 din Malta. Meciul va putea fi urmărit pe micile ecrane pe programele Digi Sport 1 şi Look Plus. De asemeni, puteţi intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări partida în format LIVE VIDEO.

Aşadar, Craiova – AEK Atena este primul meci din seria de trei pe care oltenii vor trebui să le joace în Europa fără aportul fanilor, după gravele incidente provocate în finalul jocului cu Honved Budapesta în turul precedent. Arbitrul partidei a fost lovit în cap cu o brichetă şi rănit şi de o petardă, care i-.a explodat foarte aproape. Totuşi, în tribune vor fi câteva mii de copii de şcoală, până în 14 ani. Craiova îi are out pe Gardoş (sezon încheiat), Mihăilă şi Kolic.