Fotbal intern

Universitatea Craiova, deplasare cu trenul la București! Oltenii au venit cu un vagon care avea însemnele clubului

14.12.2018 | 17:05
Universitatea Craiova deplasare cu trenul la Bucuresti Oltenii au venit cu un vagon care avea insemnele clubului

Deplasare inedită pentru Universitatea Craiova care a ales să vină cu trenul la București pentru jocul cu Dinamo! Lotul oltenilor nu a mers spre capitală nici cu avionul și nici cu autocarul, așa cum o face în mod normal. De data aceasta, conducerea a optat pentru tren. Fotbaliştii şi staff-ul au ales o garnitură personalizată. Vagonul în care se aflau alb-albaştrii avea însemnele clubului oltean.

A fost distracție maximă pentru craioveni. Italianul Mangia s-a bucurat și el de experiență, în timp ce jucătorii săi au râs întreaga călătorie. Gheorghe Craioveanu a fost însă, de departe, cel mai bine dispus dintre olteni. A discutat câteva momente bune şi cu controloarea din tren, care avea la gât un fular al Universităţii.

Universitatea Craiova, deplasare cu trenul la București! Craiova cu trenul
Gheorghe Craioveanu a întreținut atmosfera în timpul călătoriei

Universitatea Craiova, deplasare cu trenul la București!

Şi celălalt controlor a ales să poarte un fular cu însemnele Craiovei, însă cam aici s-au terminat veștile bune pentru olteni. Mecanicul de locomotivă nici nu a vrut să audă de așa ceva și a declarat că el este câine până la moarte. Meseria este însă meserie, așa că i-a transportat pe cei de la Universitatea Craiova la Bucureşti.

Oltenii joacă în Ştefan cel Mare derby-ul cu Dinamo, unul care îi poate apropia de prima poziție, în cazul în care câștigă toate cele trei puncte puse în joc. Craiova este pe treapta a treia a clasamentului în Liga 1 Betano la 5 puncte distanță de liderul CFR Cluj. Oltenii au 10 victorii, 5 rezultate de egalitate și numai 4 înfrângeri în acest sezon. Și golaverajul este unul cât se poate de bun pentru elevii lui Devis Mangia. 35 de goluri au marcat craiovenii, al doilea cel mai bun atac din țară, în condițiile în care defensiva stă și ea bine, cu 16 goluri încasate. Adversarii, Dinamo au probleme serioase. Deși Mircea Rednic a promis prezența în play off, în clipa de față, haita este mai aproape de locurile ce țin de baraj și retrogradare.

  • 11 este poziția pe care o ocupă Dinamo în clasamentul Ligii 1 Betano