Fotbal intern

Unul iertat, altul renegat. Mamoutou N’Diaye e out, Perovic poate fi surpriza plăcută a lui Dusan Uhrin până în iarnă

03.10.2019 | 10:20
Unul iertat altul renegat Mamoutou NDiaye e out Perovic poate fi surpriza placuta a lui Dusan Uhrin pana in iarna
ADVERTISEMENT

Dinamo a avut mai multe situații cel puțin stranii în această vară. Jucătorii aduși de Mircea Rednic pe care Eugen Neagoe nu i-a mai vrut i-a lăsat să se antreneze singuri la Săftica pe caniculă. Ușor, ușor, majoritatea n-au mai suportat situația și au reziliat înțelegerile cu Dinamo.

Dusan Uhrin nu-l mai vrea pe Mamoutou N’Diaye

Doar patru fotbaliști care au fost aduși de fostul antrenor au fost păstrați și luați la Marbella. Mattia Montini, Linas Klimavicius, Ioan Filip și Mamoutou N’Diaye. Doar că în cazul ultimului, deși a fost luat în cantonament și s-a pregătit exemplar, s-a renunțat la serviciile lui după ce dinamoviștii au reușit să-l înregimenteze pe Filip Mrzljak. Astfel, ”câinii” ar fi economisit un salariu important lunar – 6.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Doar că Mamoutou, deși se antrenează separat de la jumătatea lunii iulie, nu vrea să plece de la Dinamo. Așa că vine la antrenamente și se pregătește cu un secund, chiar dacă nu este luat în lot și șefii i-au transmis clar că nu va mai primi nicio șansă. Fotbalistul însă nu are de gând să plece de la Dinamo cel puțin până-n iarnă, când și-ar putea găsi o nouă înțelegere. Contractul său expiră abia la finalul lunii iunie 2020.

Slavko Perovic este pariul lui Dusan Uhrin
Slavko Perovic este pariul lui Dusan Uhrin

Slavko Perovic, arma secretă a lui Dusan Uhrin

În această situație era și Slavko Perovic. Șefii s-au speriat când doctorul echipei de atunci, Liviu Bătineanu, a comandat niște analize suplimentare pentru atacantul sârb după meciul cu Viitorul, în care reieșea că are niște probleme la inimă. Medicul a trăit pe viu ultimele momente din viața lui Patrick Ekeng și nu a vrut să riște un nou caz în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

 

Vârful sârb a fost însă în țara sa natală, a făcut un nou set de analize și le-a explicat conducătorilor că problema sa nu este gravă și că a jucat până la 30 de ani în Serbia și în Turcia și nu a avut niciodată probleme. Cu toate acestea, conducătorii n-au vrut nici ei să riște și au încercat să-i rezilieze contractul. Perovic s-a antrenat mult timp separat la Săftica. Până când Dusan Uhrin a realizat că nu are vârf și că nici nu are posibilitatea să aducă unul de calitate în plin sezon. Atunci antrenorul ceh a avut o discuție cu Slavko și i-a transmis să vină la antrenamente. Tehnicianul ceh chiar a fost impresionat de modul în care atacantul se prezintă la ședințele de pregătire. Sunt însă slabe șanse să-l bage în derby, dar cu siguranță la următoarea etapă, cu Gaz Metan Mediaș, va fi în lotul ”câinilor”.

Tags: