Fanatik Show

VIDEO + GALERIE FOTO / Mititelu rămîne INTERZIS pe Oblemenco. L-a “trădat” propriul executor: “Nu s-a identificat BUNUL!”

UPDATE Ora 20:30 / Adrian Mititelu a vorbit, la FANATIK SHOW, despre situaţia de la Oblemenco. VEZI AICI VIDEO...
28.10.2013 | 17:50
Mititelu, dărîmat pe Oblemenco!

UPDATE Ora 20:30 /  Adrian Mititelu a vorbit, la FANATIK SHOW, despre situaţia de la Oblemenco. VEZI AICI VIDEO

––––––––

UPDATE Ora 17:30 / FANATIK a intrat în posesia procesului verbal de executare care a fost redactat astăzi de executorul judecătoresc Titi Balaci, ales de Mititelu pentru punerea în executare a sentinţei Tribunalului Dolj, prin care FC U Craiova ar fi trebuit să fie reintegrată în Complexul Sportiv Ion Oblemenco!

Motivele pentru care Mititelu nu a putut să revină pe fostul Central sînt prezentate de Balaci într-un mod halucinant: Ne-am deplasat astăzi la Complexul Ion Oblemenco şi nu am putut identifica bunul supus executării!”

Un alt motiv pentru care Balaci nu a putut pune în executare sentinţa se referă la faptul că “s-au constatat coproprietari ai Complexului sportiv cărora decizia Tribunalului Dolj nu le este opozabilă, pentru că nu au fost parte în acel proces!” În speţă, reacţia primarului Olguţa Vasilescu din urmă cu 2 săptămîni, la care Mititelu afirmase la acea vreme că primăriţa “bate cîmpii!”

Mititelu trebuie să facă o nouă contestaţie!

Dacă este aşa sau nu, rămîne de văzut, momentan Primăriei Craiova dîndu-i-se dreptate de însuşi executorul ales de Mititelu! Un lucru este cert însă: hăţişul juridic în care cele două părţi sînt implicate se anunţă departe de a fi terminat! Pentru că în acest moment, Adrian Mititelu trebuie să conteste acest proces verbal al lui BEJ Titi Balaci, iar instanţa să constate sau să infirme afirmaţiile acestuia! Asta înseamnă, în concret, o nouă acţiune în justiţie, care ar putea dura cîteva zile sau chiar săptămîni! “Trebuie să fie analizată de instanţă în regim de urgenţă”, a afirmat Mititelu la sport.ro. Rămîne de văzut dacă aşa va fi.

Mai mult decît atît, există pe rolul Judecătoriei Craiova şi o ordonanţă preşedinţială prin care Primăria cere suspendarea executării sentinţei, a cărei decizie rămîne de văzut care va fi şi mai ales cînd va fi luată. Judecata pe fond a fost reluată astăzi, însă fără participarea părţilor, astfel că nimeni nu cunoaşte ce s-a decis: dacă s-a rămas în pronunţare sau dacă s-a amînat procesul, cu citarea celor două părţi!

UPDATE Ora 14:30 / Primăria Craiova a introdus la Judecătoria Craiova o ordonanţă preşedinţială, cu termen astăzi, 28 octombrie, prin care a solicitat suspendarea executării sentinţei Tribunalului Dolj prin care Adrian Mititelu şi FC U Craiova au primit avizul provizoriu de a fi reprimiţi pe arena Ion Oblemenco. Adrian Mititelu a formulat, dimineaţă, o cerere de recuzare în acest dosar, împotriva judecătorului care ar urma să ia o decizie, dar Judecătoria Craiova a respins cererea ca nefondată!

Practic, în acest moment, la Judecătoria Craiova se judecă fondul cauzei, cererea de suspendare cerută de Primărie prin ordonanţa preşedinţială!

UPDATE Ora 14:00 / FANATIK a luat legătura cu executorul judecătoresc ales de Adrian Mititelu, pentru punerea în executare a sentinţei Tribunalului Dolj, Titi Balaci, care a admis că, momentan, nu se poate pune în executare hotărîrea instanţei! “Da, e o problemă”, s-a rezumat să spună Balaci! Sursele FANATIK au aflat că problema ar fi faptul că dispozitivul sentinţei de punere în executare nu dispune exact ce anume să se execute!

UPDATE Ora 13:40 / Adrian Mititelu a ieşit din baza sportivă după ce minute în şir a stat întins pe iarba de lîngă tribune. Discuţiile cu reprezentanţii Primăriei Craiova s-au soldat fără rezultat iar revenirea echipei nu a fost permisă!micapi.ro

miti

Mititelu, în plan îndepărtat, stînd pe iarbă!

UPDATE Ora 13:00 / Jucătorii lui FC U Craiova au ajuns la stadionul Ion Oblemenco! Forţele de ordine nu permit acestora să intre în bază! Mititelu cpontinuă să discute în baza sportivă cu avocaţii părţilor!

auto3

auto2

autocar1

UPDATE Ora 12:00 / FC U Craiova va sosi la Ion Oblemenco în jurul orei 12:30, la finalul anrtenamentului de pe Depou!

UPDATE Ora 11:20 / Adrian Mititelu a intrat în complex, singur, ăpentru a discuta cu forţele de ordine şi cu juristul Primăriei Craiova!

–––––

Adrian Mititelu este acum prezent la stadionul Ion Oblemenco pentru a intra pe arenă, în baza deciziei Tribunalului Dolj, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate în urmă cu 3 zile! Echipa lui FC U Craiova nu este prezentă avînd antrenament programat la ora 11, pe un alt teren din Craiova

100 de suporteri asistă şi se îmbrîncesc cu forţele de ordine şi se aruncă obiecte, conform sport.ro!

VEZI VIDEO: sursa ghidsportiv.ro

2

sursa: micapi.ro

miti1

suporter1

suporter2

suporter3

3

foto1

oblemenco

oblemenco2