Pariuri sportive

Urmăreşte online gratuit România – Spania fără Telekom Sport

România dispută miercuri cel de-al treilea său meci la Campionatul Mondial de handbal feminin. De la ora 21:30 înfruntăm Spania. Partida se vede în ţara noastră la TV doar pe Telekom Sport, un post pe care 70% din români nu-l au în grila de programe. Click pe link-ul de mai jos pentru a vedea meciurile fetelor noastre online, cu streaming bun.
04.12.2017 | 18:36
Urmareste online gratuit Romania  Spania fara Telekom Sport

>>> LIVE VIDEO HD Romania – Spania daca nu ai Telekom Sport <<<

Ambele echipe pornesc cu şanse identice la casele de pariuri online, fiecare având cota 2.50 la victorie. Practic, dacă vei miza 100 de lei pe succesul fetelor noastre, poţi obţine un profit net de 150 de lei. 

Romania – Spania online gratuit fara Telekom Sport

După 29-17 cu modesta naţională a Paraguayului, fetele lui Martin Ambros i-au făcut faţă şi periculoasei naţionale din Slovenia. Adversarele noastre de duminică reuşiseră să învingă în prima etapă Franţa, principala favorită a grupei A. Slovenia s-a ţinut bine şi a jucat peste nivelul nostru în prima repriză. Totuşi, după pauză, valoarea individuală a tricolorelor a făcut diferenţa, iar România s-a impus în final cu 31-28. 

Romania – Spania online gratuit fara Telekom Sport. După aceste două meciuri, ocupăm locul 2 în grupă, cu 4 puncte. Lider este tocmai reprezentativa Spaniei, cea care a trecut în primele două partide de Angola şi Paraguay. A fost 28-24 cu echipa africană, într-o partidă complicată până spre finalul său, respectiv 32-15 cu echipa sud-americană, într-un joc de asemenea cu probleme în prima repriză. Spania are în componenţa sa câteva jucătoare cunoscute, dar trecute de prima tinereţe. Niciuna nu se poate compara însă cu Cristina Neagu, MVP-ul partidei cu Slovenia.

Romania – Spania online gratuit fara Telekom Sport. Odată încheiat duelul cu Spania, tricolorele vor avea o zi de pauză pentru refacere. Joi şi vineri ne aşteaptă două dueluri complicate. Mai întâi înfruntăm Angola, iar apoi avem meci cu Franţa, a patra favorită la trofeu, cel puţin la startul turneului. Mondialul de handbal feminin îşi încheie faza grupelor în acest weekend. Aşadar, Romania – Spania live video se vede şi pe internet.

Sansele noastre la castigarea trofeului deja au inceput sa creasca dupa cele doua jocuri bune de pana acum. O victorie cu Spania ne-ar transforma in pretendente la trofeu. 

Ponturi pariuri si efortuna