Urmăreşte online gratuit România - Spania fără Telekom Sport

romania-spania, campionatul mondial de handbal feminin, cristina neagu, pariuri sportive

România dispută miercuri cel de-al treilea său meci la Campionatul Mondial de handbal feminin. De la ora 21:30 înfruntăm Spania. Partida se vede în ţara noastră la TV doar pe Telekom Sport, un post pe care 70% din români nu-l au în grila de programe. Click pe link-ul de mai jos pentru a vedea meciurile fetelor noastre online, cu streaming bun.

>>> LIVE VIDEO HD Romania – Spania daca nu ai Telekom Sport <<<

Ambele echipe pornesc cu şanse identice la casele de pariuri online, fiecare având cota 2.50 la victorie. Practic, dacă vei miza 100 de lei pe succesul fetelor noastre, poţi obţine un profit net de 150 de lei. 

Romania - Spania online gratuit fara Telekom Sport

După 29-17 cu modesta naţională a Paraguayului, fetele lui Martin Ambros i-au făcut faţă şi periculoasei naţionale din Slovenia. Adversarele noastre de duminică reuşiseră să învingă în prima etapă Franţa, principala favorită a grupei A. Slovenia s-a ţinut bine şi a jucat peste nivelul nostru în prima repriză. Totuşi, după pauză, valoarea individuală a tricolorelor a făcut diferenţa, iar România s-a impus în final cu 31-28. 

Romania - Spania online gratuit fara Telekom Sport. După aceste două meciuri, ocupăm locul 2 în grupă, cu 4 puncte. Lider este tocmai reprezentativa Spaniei, cea care a trecut în primele două partide de Angola şi Paraguay. A fost 28-24 cu echipa africană, într-o partidă complicată până spre finalul său, respectiv 32-15 cu echipa sud-americană, într-un joc de asemenea cu probleme în prima repriză. Spania are în componenţa sa câteva jucătoare cunoscute, dar trecute de prima tinereţe. Niciuna nu se poate compara însă cu Cristina Neagu, MVP-ul partidei cu Slovenia.

Citeste tot articolul »
autor
viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30
Liga Nationala ASC Corona Brasov - SCM Craiova
1 EUR4.6573 lei-0,0026
1 USD3.8067 lei-0,0115
1 XAU163.7883 lei+0,1902