Fotbal international

Usain Bolt e mic copil pe lângă Terens Puhiri. Fotbalistul i-a șocat pe toți. “Așa ceva chiar există?” VIDEO

30.03.2019 | 10:44
Terens Puhiri, jucătorul din Indonezia care are o viteză uluitoare

Usain Bolt e mic copil pe lângă Terens Puhiri, un fotbalist care evoluează în prima ligă din Indonezia, la Borneo FC. Atacantul în vârstă de 22 de ani a reușit să îi șocheze pe toți spectatorii care au participat la o partidă jucată de echipa sa. VEZI VIDEO MAI JOS!

Usain Bolt e mic copil pe lângă Terens Puhiri

Terens Puhiri are 22 de ani și o viteză mai rar întâlnită în lumea fotbalului. Fotbalistul lui Borneo FC este deja comparat de fani cu Usain Bolt după ultima cursă făcută într-un meci din prima ligă din Indonezia.

Mai mulți fani au rămas surpinși și chiar s-au întrebat pe rețelele de socializare dacă videoclipul în care apare Terens Puhiri este 100% real. ”Pe bune? Aşa ceva chiar există? Are o viteză absolut uriaşă. Sunteţi sigur că este om?

Terens Puhiri este mai rapid decât Leroy Sane

Vârful indonezian a avut o cursă fulgerătoare din propriul careu, a driblat doi adversari şi a înscris în mai puţin de 10 secunde. Jurnaliştii englezi au încercat să calculeze viteza fotbalistului indonezian şi au concluzionat că este mai ”iute” cat Leroy Sane, cel mai rapid jucător din Premier League!

Terens Puhiri a ajuns la Borneo FC pe 1 ianuarie 2015 și are un contract valabil până pe 30 noiembrie 2020. Fotbalistul în vârstă de 22 de ani este originar din Jayapura, Indonezia, și este cotat de site-urile de specialitate la 75.000 de euro. Pe parcursul carierei, Puhiri a mai evoluat pentru Bali United și Port FC.