Fotbal intern

Va juca Elvir Koljic cu Dinamo? Ultimele informații privind starea de sănătate a atacantului

11.12.2018 | 13:55
Va juca Elvir Koljic cu Dinamo Ultimele informatii privind starea de sanatate a atacantului

Universitatea Craiova a reușit o victorie importantă cu FC Voluntari, scor 3-1, într-un meci în care s-au văzut conduși de către echipa care este pe ultimul loc în Liga 1 Betano. Bucuria victoriei le-a fost răpita însă oltenilor de accidentarea lui Elvir Koljic. Bosniacul a fost schimbat înainte de pauza meciului, iar FANATIK a aflat ultimele detalii privind starea sa de sănătate.

În minutul 3 al partidei cu FC Voluntari, Koljic a vrut să ofere o pasă cu exteriorul unui coleg, dar a lovit cu gheata gazonul de pe noul Oblemenco și a acuzat dureri grave. Elvir Koljic a reintrat pe teren și a egalat scorul în partida cu FC Voluntari în minutul 26, printr-o lovitură de cap bine plasată. Durerile au persistat însă și chiar înainte de pauză Devis Mangia s-a văzut nevoit să îl schimbe cu Nuno Rocha. „Eu cred că este o accidentare în aceeași zonă. Data trecută am avut un gazon mai bun. Azi a fost mai moale”, avea să spună Devis Mangia, la sfârșitul meciului.

Elvir Koljic este golgeterul Craiovei. A marcat și în meciul tur cu Dinamo
Elvir Koljic este golgeterul Craiovei. A marcat și în meciul tur cu Dinamo

Va juca Elvir Koljic cu Dinamo? Șanse minime pentru atacantul ex-iugoslav

Sursele FANATIK confirmă cele spuse la cald de antrenorul italian. Atacantul bosniac a acuzat dureri mari în zona în care suferise o leziune musculară în partida cu Poli Iași. La o zi după meci atacantul Craiovei va fi supus la un RMN pentru ca medicii olteni să se lămurească dacă Elvir Koljic a suferit o recidivă la accidentarea din urmă cu o lună. În acest moment șansele ca el să joace în duelul cu Dinamo sunt minime. La partida tur din etapa a 7-a, în care Craiova s-a impus cu 3-0 în fața „câinilor roșii”, Koljic a deschis scorul în minutul 45.

Transferul lui Elvir Koljic a revitalizat jocul trupei lui Devis Mangia în actualul sezon. Considerat „noul Dzeko” de presa din Bosnia, atacantul care a fost golgeterul campionatului intern a impresionat până acum la Craiova. Elvir a înscris 10 goluri în 12 partide și se află pe locul trei în clasamentul golgeterilor, după George Țucudean (12 goluri) și colegul său Alexandru Mitriță (11 goluri).

Partida dintre Dinamo și Universitatea Craiova se joacă sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20:00.

Tags: