Fotbal intern

Valeriu Iftime reacționează la posibilitatea de a pierde meciul cu CFR la Comisii: “Să câștige ei dacă am greșit. Noi am fost mai buni pe teren!” EXCLUSIV

26.09.2019 | 00:41
Valeriu Iftime reactioneaza la posibilitatea de a pierde meciul cu CFR la Comisii Sa castige ei daca am gresit Noi am fost mai buni pe teren EXCLUSIV
Botoșani a obținut la penalty-uri calificarea în optimile Cupei. Sursă Foto: Sportpictures

CFR Cluj a pierdut meciul din șaisprezecimile Cupei României la penalty-uri, în favoarea celor de la FC Botoșani. Totuși, rezultatul înregistrat pe teren s-ar putea întoarce la Comisiile de Disciplină ale FRF. Echipa din Moldova nu a avut pe foaie cel puțin 6 jucători crescuți sau născuți în România, iar CFR ar putea să depună contestație. Patronul celor de la Botoșani, Valeriu Iftime, declară pentru FANATIK că nu cunoaște situația exact, dar dacă rezultatul s-ar întoarce la Comisii nu ar fi deranjat, pentru că echipa pe care o reprezintă a arătat superioritate pe gazon.

Reacția lui Valeriu Iftime

Valeriu Iftime a comentat, pentru FANATIK, posibilitatea ca formația CFR Cluj, învinsă la penalty-uri de FC Botoșani în șaisprezecimile Cupei României, să conteste rezultatul la Comisiile de Disciplină ale Federației Române de Fotbal, motivul contestației fiind legat de numărul de jucători crescuți la nivel național.

Concret, FRF impune 6 astfel de fotbaliști pe foaia de joc a fiecărui meci, iar cei de la Botoșani au avut doar 5 pentru jocul cu CFR din Cupă: Ianoș Brînză (21 de ani), Andrei Chindriș (20 de ani), Adrian Moescu (18 ani), Alexandru George Cîmpanu (18 ani) și Andrei Patache (31 de ani). Valeriu Iftime declară că nu cunoaște exact situația din regulament, iar dacă rezultatul s-ar întoarce la Comisii nu ar fi extrem de deranjat, pentru că pentru FC Botoșani Cupa nu reprezintă un obiectiv.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani. Sursă Foto: Facebook
Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani. Sursă Foto: Facebook

Nu știu nimic despre asta, dar nici nu mai contează dacă depun ei contestație, important e că am câștigat pe teren, am făcut spectacol, CFR poate să conteste ce vrea. Nu știu exact dacă ar putea să conteste. Dacă am greșit și nu am respectat regulamentul, să câștige ei, oricum pentru noi Cupa nu este un obiectiv. Noi am fost mai buni pe teren. Nu cred că e o greșeală, dar vom verifica. O să întreb la club, dar am avut 5 jucători formați la nivel național“, a declarat Valeriu Iftime pentru FANATIK.

Tags: