Sport

Vali David, noul antrenor cu portarii de la FCU. A fost prezentat oficial!

11.07.2018 | 16:53
Vali David noul antrenor cu portarii de la FCU A fost prezentat oficial
Vali David, noul antrenor cu portarii de la FCU. Fostul goalkeeper al Universităţii Craiova a fost prezentat oficial

Vali David, noul antrenor cu portarii de la FCU. Adrian Mititelu i-a dat mână liberă lui Fane Stoica la echipă, iar noul tehnician principal al oltenilor de la U Craiova 1948 a decis să îşi întărească staff-ul tehnic prin aducerea ca antrenor cu portarii a lui Vali David.

Ştefan Stoica este noul antrenor principal la FC U Craiova 1948, iar fostul atacant al oltenilor a primit mână liberă la echipă. Pentru moment Mourinho din Bănie a decis să îşi întărească staff-ul tehnic prin aducerea experimentatului antrenor cu portarii, fostul goalkeeper al Universităţii Craiova, Vali David, 49 de ani. Acesta a semnat un contract pe o durată de un an cu FCU şi doreşte prin munca pe care o  va depune să îşi aducă aportul la promovarea alb-albaştrlor în Liga 2.

Vali David, noul antrenor cu portarii de la FCU. A fost prezentat oficial!

Vali David a fost prezentat oficial ca antrenor cu portarii la FCU şi va intra în pâine în cel mai scurt timp. Reunirea alb-albaştrilor o să aibă loc la începutul săptămânii viitoare, atunci când elevii lui Fane Stoica vor efectua vizita medicală. Însă Adrian Mititelu mai pregăteşte fanilor şi o nouă surprinză cu privire la campania de achiziţii pe care oficialii celor de la FCU încă nu au încheiat-o. Momentan, în Bănie au fost transferaţi, Ciucă, Lupu, Surugiu, Calu şi Grecu, iar Ovidiu Dănănae şi Mihai Dina au semnat prelungirea contractelor după ce le expirase angjamentele pe care le semnase anul trecut pentru sezonul din Liga 4.

În aceste zile, Adrian Mititelu a făcut toate eforturile pentru găsirea unui stadion acolo unde FCU îşi va disputa meciurile în Liga 3, după ce în Bănie autorităţile locale le-au închis în nas toate uşile jucătorilor lui Fane Stoica. FANATIK.RO a aflat că oltenii au semnat deja contractul pentru stadionul de la Severin, dar finanţatorul alb-albaştrilor nu se lasă şi o să încerce din nou şi ajungerea la un acord pentru stadionul Ion Oblemenco, acolo unde Peluza Sud 97 consideră că îşi are casa.

Vali David, noul antrenor cu portarii de la FCU. A fost prezentat oficial.
Vali David, noul antrenor cu portarii de la FCU. A fost prezentat la sediul clubului din Bănie