Fotbal intern

Vânzarea lui Dinamo intră pe ultima sută de metri. Cine e şeicul misterios

20.04.2018 | 18:09
Vanzarea lui Dinamo intra pe ultima suta de metri Cine e seicul misterios

Omul de afaceri Adrian Thiess a vorbit despre vânzarea lui Dinamo către un fond de investiţii arab deţinut de un şeic din zona Golfului. Conform lui Thiess, şeicul ar urma să ajungă în următoarele zile în România, pentru a semna contractul de cumpărare a clubului:

“Șeicul și-a anunțat disponibilitatea de a veni la București după ce se va semna acordul între toate părțile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu domnul Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocații dânsului. Va da un interviu unui singur post de televiziune, de aproximativ 10 minute. Va lua masa împreună cu Negoiță și Badea, după care va părăsi România. Apoi staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa de partea operativă legată de cumpărarea clubului.”, a spus Thiess, pentru gsp.ro.

Thiess: “Încă aştept un răspuns de la Negoiţă”

Negoiţă ştie de la Thiess cine se interesează de Dinamo: “Domnul Negoiță a fost informat astăzi de mine cine e beneficiarul tranzacției. Încă aștept un răspuns de la domnul Negoiță. Ideea e de a exista un acord între Badea, Negoiță și fondul de investiții al șeicului. Șeicul e un om extrem de potent financiar. Va explica la București jurnaliștilor ce intenții are legat de clubul Dinamo. În maximum 10 zile acesta va veni în România”, a declarat, pentru aceeaşi sursă.

Şi Nicolae Badea cunoaşte numele celui interesat să cumpere Dinamo, dar nu a oferit niciun răspuns: “Nu știu ce s-a discutat la întâlnirea dintre domnul Thiess și omul de afaceri arab. N-am apucat să vorbesc cu domnul Thiess. Știu numele șeicului care vrea să cumpere clubul, dar nu pot să-l fac public deocamdată”, a declarat Nicolae Badea.