News

Imagini wow! Inna, poze sexy la plajă pentru fani!

Iulie este una dintre cele mai profitabile luni ale anului pentru cântăreţi. Este şi cazul Innei, care îşi va rotunji frumuşel conturile după ce va termina spectacolele pe care le are...
13.07.2014 | 16:11

Iulie este una dintre cele mai profitabile luni ale anului pentru cântăreţi. Este şi cazul Innei, care îşi va rotunji frumuşel conturile după ce va termina spectacolele pe care le are programate. Concertele din Spania, Finlanda şi Turcia îi vor aduce Innei aproximativ 160.000 de euro. Pe lângă asta, Inna mai are foarte multe cântări, care vor contribui la această sumă frumusică. Ultimul concert pe care Inna l-a susţinut a fost în Malaezia, acolo unde artista a fost la cel mai înalt nivel, iar publicul a răsplatit-o cu aplauze.

poza inna 1

Cântăreaţa nu a uitat însă de fanii de pe Instagram şi a pozat trei imagini superbe de pe plaja. Îmbrăcată cu o rochie albă şi un sutien negru, Inna a pozat sub soarele arzător şi s-a gândit la vremurile în care la toate posturile de radio răsuna celebrul hit: “Sun is up”.

poza inna 2 poza inna 3

Inna a câştigat peste 10 premii în cadrul mai multor competiţii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards şi MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” şi „Amazing”. În 2010, piesa “Hot” a ajuns pe locul 1 în topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat şi din punct de vedere al frumuseţii. Vedeta a avut mai multe pictoriale în Romania, Franţa şi Cehia, fiind votată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

sursă: www.cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: