News

Vedeta Pro TV radiază de fericire! A venit barza în familia Magdei Pălimariu

Oana, sora mai mică a Magdei Palimariu a devenit mămică. Fiecare dintre cele două surori s-a căsătorit de curând, dar Oana a fost mai grăbită şi a devenit mamă....
31.12.2015 | 17:09
Vedeta Pro TV radiaza de fericire A venit barza in familia Magdei Palimariu
ADVERTISEMENT

Oana, sora mai mică a Magdei Palimariu a devenit mămică. Fiecare dintre cele două surori s-a căsătorit de curând, dar Oana a fost mai grăbită şi a devenit mamă.

Sărbătorile au venit cu bucurie mare în familia Magdei Palimariu. Oana, sora ei mai mică a devenit mamă de curând. Bebeluşul a fosta prezentat de Magda pe contul ei de socializare. Mândră de nepotul ei, magda l-a sărutat şi l-a ţinut în braţe, iar fotografiile postate au adunat numeroase like-uri.

ADVERTISEMENT

Vedeta a prezentat-o pe sora ei într-o emisiune şi a povestit despre familia lor şi despre cât de bine s-au înţeles în copilărie cele două surori. Oana lucrează în MAI şi şi-a dorit mereu să devină procuror după cum mărturisea chiar vedeta în urmă cu mai multă vreme.

Anul acesta a fost unul foarte bun pentru vedeta de la Meteo. Magda s-a căsătorit şi pare foarte fericită. Vedeta a preferat să ţină la secret atât ziua şi locul nunţii cât şi numele mirelui.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.libertatea.ro