News

Vedete care si-au prevăzut moartea şi au prezis-o aproape cu exactitate

Unele dintre cele mai mari nume din showbiz au presimtit ca vor muri si si-au prezis, aproape cu exactitate decesul....
12.05.2016 | 17:08

Unele dintre cele mai mari nume din showbiz au presimtit ca vor muri si si-au prezis, aproape cu exactitate decesul.

Amy Winehouse

Amy Winehouse era constienta de faptul ca fosta dependenta de droguri si cea de alcool ii vor face foarte rau. Ea le-ar fi spus in repetate randuri fanilor ca simte cum moartea ii bate la usa, iar presimtirea si pragmatismul de care a dat dovada s-au adeverit pe 23 iulie 2011, cand artista a murit in urma unei come alcoolice.

Michael Jackson

Se spune ca Regele Muzicii Pop i-ar fi marturisit surorii lui, Latoya Jackson, cu cateva luni inainte sa moara, ca cineva isi doreste sa-l ucida. Nu stia cine, insa presimtea ca i se va intampla ceva. Michael era bolnav, nu putea “functiona” fara medicamente si se crede ca medicul lui, Dr. Murray, i-ar fi prescris o doza de pastile care l-a ucis aproape imediat pe artist.

Lisa “Left Eye” Lopes

Cu numai cateva zile inainte de a muri, membra trupei “TLC” le-a spus prietenilor si membrilor familiei ca simte cum o energie negativa sau un spirit rau o urmareste mereu si vrea sa o ia cu el. Acest sentiment a luat nastere dupa ce cantareata a lovit cu masina si a omorat, accidental, un baietel. La 30 de ani, ea a decedat incercand sa evite un camion, si apoi o masina, in Honduras.

Tupac

Rapperul a stiut mereu ca trecutul lui de “baiat rau” il va ajunge din urma si a fost mereu cu ochii in patru, constient ca, la un moment dat, unul din fostii lui dusmani va vrea sa-i vina de hac. Surse din anturajul lui sustin ca Tupac l-a urmarit mereu pe Notorious B.I.G, banuind ca acesta i-a pus gand rau. Desi nu a avut certitudinea, artistul a avut dreptate. La 25 de ani, un cunoscut al lui Notorious B.I.G l-a impuscat mortal.

Bob Marley

Cei mai apropiati prieteni ai artistului au marturisit ca starul a stiut mereu ca va muri la varsta de 36 de ani. Abilitatea lui de a prezice viitorul i-a impresionat in repetate randuri pe acestia, care au spus ca nu o data s-a intamplat ca Bob sa aiba presimtiri care s-au adeverit. Starul a murit de cancer, dupa ce a spus ca nu va apuca varsta de 40 de ani.

Kurt Cobain

Solistul trupei Nirvana nu si-a ascuns niciodata nefericirea, nici macar in public sau interviuri. Desi era tanar, avea foarte multi bani si foarte mult succes, Kurt a declarat in nenumarate ocazii ca demonii interiori nu ii dau pace si ca ar vrea sa puna punct la tot. Dependenta de droguri nu l-a ajutat in aceasta situatie, starul alegand sa-si puna capat zilelor la 27 de ani.

John Lennon

Fosta lui secretara a dezvaluit ca membrul trupei Beatles a spus la un moment dat ca nu crede ca va apuca varsta de 40 de ani. Freda Kelly, femeia care le-a fost alaturi cantaretilor in cea mai de succes perioada a lor, a marturisit ca primul lucru la care s-a gandit in momentul in care a aflat ca e mort, e ca John obisnuia sa spuna: “As vrea sa mai fiu pe-aici la 40 de ani, dar nu cred ca-i apuc”. Starul a fost ucis chiar la 40 de ani.

Sursă:  www.perfecte.ro

Tags: