HOT! Vedete, fără lenjerie intimă pe covorul roşu

Multe vedete internaţionale au stârnit mare vâlvă după ce s-au prezentat, la tot felul de gale, cu ţinute pe care nu au purtat lenjerie intimă....
01.11.2014 | 13:36
HOT Vedete fara lenjerie intima pe covorul rosu

Multe vedete internaţionale au stârnit mare vâlvă după ce s-au prezentat, la tot felul de gale, cu ţinute pe care nu au purtat lenjerie intimă.

Au vrut cu orice preţ să atragă privirile asupra lor şi au reuşit. Multe vedete din showbiz-ul mondial au dat dovadă de multă îndrăzneală şi şi-au făcut apariţia, la evenimente importante, în ţinute vestimentare extrem de provocatoare.

Apariţiile lor fără lenjerie intimă au făcut înconjurul lumii.

rita_ora_01_571fa15769

Rita Ora – a purtat o rochie de culoare roşie, cu o crăpătură foarte adâncă pe unul dintre picioare la MTV Music Awards de la Inglewood, California. Pe sub ţinută, apetisanta artistă nu a avut lenjerie intimă.

beyonce_74_009f59b4d5

Beyonce – senzuala cântăreaţă americană a ales, la acelaşi eveniment menţionat mai sus, o rochie de culoare roşie, din dantelă, transparentă pe părţi, astfel că nu şi-a pus lenjerie intimă pentru a nu strica imaginea de ansamblu.

rumer_willis_03_756ac820ee

Rumer Willis – una dintre fiicele celebrului cuplu de actori Demi Moore-Bruce Willis a venit la gala Elle de la New York cu o rochie mai mult decât provocatoare. Aceasta era tăiată foarte adânc pe o parte, lăsând să se vadă că nu purta lenjerie intimă.

joanna_krupa_01_e2edd071cb

Joanna Krupa – a fost o apariţie mai mult decât incendiară la un eveniment monden care s-a desfăşurat la Hollywood, lăsând la vedere mai mult decât s-ar fi aşteptat cineva.

lady_victoria_hervey_38dd1215c7

Lady Victoria Hervey – pentru o gală care a avut loc la Beverly Hills, a doptat o rochie de culoare neagră şi nude, care abia îi acoperea zonele intime.

iggy_azalea_02_3001c4d871

Iggy Azalea – La MTV European Music Awards 2013, care a avut loc la Amsterdam, Olanda, a venit cu o rochie atât de adânc crăpată pe un picior că aproape a arătat tot.

gwyneth_paltrow_03_3f3960a756

Gwyneth Paltrow – a fost o aparţie mai mult decât incitană la premiera filmului ”Iron Man 3”, de la El Capitan Theatre din Hollywood. A avut o rochie transparentă pe părţi, care i-a lăsat la vedere trupul.

heidi_klum_10_88095f909b

Heidi Klum – şi ea a ales o ţinută transparentă care a atras privirile ca un magnet, la cea de-a 85-a ediţie a premiilor Oscar.

FOTO: HEPTA

sursa: libertatea.ro

Tags: