Velea, LOVIT de romantism! S-a dus glonţ la Antonia

A divorţat în acest an, a decis să îşi asume povestea de dragoste cu Antonia, începută încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi, iar acum se pregăteşte pentru rolul vieţii lui:...
28.08.2014 | 20:53
Velea LOVIT de romantism Sa dus glont la Antonia

A divorţat în acest an, a decis să îşi asume povestea de dragoste cu Antonia, începută încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriţi, iar acum se pregăteşte pentru rolul vieţii lui: acela de tată. În ciuda imaginii de dur pe care o afişează de ceva vreme, Alex Velea are un comportamenet total diferit în viaţa de zi cu zi, iar imaginile surprinse de paparazii demonstrează acest lucru.

După luni bune în care s-au întâlnit pe ascuns, Antonia şi Velea s-au hotărât să dea lucrurile pe faţă. Au recunoscut relaţia şi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor deveni părinţi. Anunţul a fost făcut la sfârşitul lunii iulie, cu toate că artista încă se află în proces de divorţ cu Vincenzo, încă soţul ei în acte. Până când lucrurile legate de starea ei civilă şi de custodia fiicei lor, Maya, vor fi stabilite de judecători, Antonia şi Alex îşi trăiesc nestingheriţi dragostea. Mai mult, artistul a mutat-o, se pare, pe iubita lui însărcinată în apartamentul în care şi-a consumat mariajul cu Ana, fosta lui soţie.

velea

Paparazzii l-au surprins zilele trecute pe Alex Velea într-o ipostază greu de imaginat. Îmbrăcat sport şi cu rucsacul în mână, posibil să fi venit de la sala de sport, cântăreţul a fot mânat de un impuls şi s-a oprit la prima florărie care i-a ieşit în cale. Nu a cumpărat tradiţionalii trandafiri roşii, ci un buchet cu flori galbene, semn că ştie foarte bine preferineţe Antoniei. Aşa că şi-a propus să o surprindă cu un gest mic, dar extrem de apreciat de reprezentantele sexului frumos.

Cert este că Alex avea un comportament precum al unui adolescent aflat la primele întâlniri. A sunat la interfon şi până când iubita i-a deschis, Velea a stat cuminte la uşă, timp în care a zâmbit, s-a uitat în jur, s-a întors, semne care au trădat nerăbdarea şi totodată emoţiile inerente pe care nu mai putea să le ascundă şi care au scos la iveală latura lui romantică, necunoscută până acum.

Sursă: www.spynews.ro

Tags: