Video. Performanţă incredibilă! Venus Williams, meciul 1.000 din carieră

Claudia Mîţoi    Razvan Nicolae   
in Sporturi
11/02/2018, 09:22
Video. Performanţă incredibilă! Venus Williams, meciul 1.000 din carieră

Venus Williams a adus primul punct pentru Statele Unite ale Americii în meciul contra Olandei, din Grupa Mondială Fed Cup. Sportiva de 37 de ani a învins-o pe Arantxa Rus, scor 6-1, 6-4, şi a ajuns la meciul 1.000 din carieră.

“Chiar nu ştiam că am atins această bornă. Este minunat să joc. Tenisul este un sport pe care îl iubesc. Nu sunt genul care aleargă după recorduri, dar mă bucur că am ajuns la meciul 1.000”, a declarat Venus Williams la conferinţa de presă.

Venus Williams, numărul 1 mondial în 2002

Site-ul WTA a prezentat o statistică completă a carierei lui Venus Williams. Jucătoarea de tenis de 37 de ani a jucat primul meci de tenis pe 31 octombrie 1994, când a participat la turneul de la Stanford. În cei aproape 24 de ani de carieră, sportiva a câştigat 49 de trofee, dintre care şapte sunt de Mare Şlem.

Venus Williams este la cel de-al 25-lea sezon în circuitul WTA, după ce a debutat la doar 14 ani. Sora ei, Serena Williams, este adversarul pe care l-a întâlnit de cele mai multe ori, cele două jucând 28 de meciuri. Sportiva are în palmares cinci medalii olimpice, patru de aur şi una de argint. Venus Williams a fost numărul 1 mondial timp de 11 săptămâni în 2002.

Simona Halep a debutat în circuitul WTA în 2006, iar în cei 12 ani petrecuţi pe teren, românca a jucat, până în prezent, 602 meciuri. Fostul lider mondial are un procentaj de 68,94% de meciuri câştigate.

77,6% este procentajul de meciuri câştigate pentru Venus Williams

Ştirea MOMENTULUI

Hagi şi-a avertizat jucătorii înainte de Viitorul-Racing Luxemburg! “Nu este nimic câştigat”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.