Veste BOMBĂ! Andreea Mantea s-a despărţit de iubit

In aceasta dimineata, Andreea Mantea s-a trezit tarata intr-un scandal fara precedent....
03.10.2014 | 17:34
Veste BOMBA Andreea Mantea sa despartit de iubit

In aceasta dimineata, Andreea Mantea s-a trezit tarata intr-un scandal fara precedent.

3

Iubitul ei, Cristi Mitrea, primise pe facebook zeci de mesaje de la o persoana necunoascuta, o tanara care l-a agatat si a inceput sa ii faca avansuri indraznete. Ulterior, mesajele au ajuns la presa si au fost publicate integral. Hodoronc-tronc, in loc sa cerceteze cine a trimis mesajele presei si ce s-a intamplat cu adevarat, Mitrea a inceput sa spuna ca expeditorul acestora ar fi fost chiar Andreea Mantea si ca tot ea le-ar fi “livrat” presei ca sa iasa “victima” din aceasta relatie.

2

Ei bine, dupa ce a fost pusa la zid si acuzata nefondat, Andreea Mantea vorbeste in premiera si face lumina in toata aceasta poveste, dezvaluind  ca relatia ei cu Cristi Mitrea s-a incheiat in urma cu doua saptamani.

“Sa se inteleaga foarte clar, nimeni nu a inselat pe nimeni. Noi doi ne-am despartit inca de acum doua saptamani. Am hotarat de comun acord si in conditii amiabile ca e mai bine sa mergem pe drumuri separate. Noi doi am avut o relatie frumoasa, ne-am iubit si avem in continuare sentimente frumoase unul fata de altul, dar nu se mai putea sa aveam o relatie. Ruptura s-a produs in urma cu doua saptamani”, a declarat Andreea Mantea

1

Revoltata peste masura, vedeta TV a dezvaluit nu ea se afla in spatele mesajelor si propunerilor indecente pe care le-a primit fostul ei iubit si ca nu intelege cum de a fost posibil ca acesta sa o banuiasca si sa o acuze pe nedrept pentru un articol fabricat de presa de scandal.

“Articolul care a aparut pe un alt site este total nefondat si plin de nesimtire la adresa mea. A mea si a lui. De o saptamana sunt presata de acest site sa declar una-alta si acum ma trezesc bagata in acest scandal. E groaznic! E o minciuna totala si sunt acuzata pe nedrept!”, ne-a declarat Andreea Mantea furioasa din cale afara.

sursa: wowbiz.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!