Fotbal intern

Veste îngrijorătoare pentru Laurențiu Reghecampf! Finul său e internat la ATI. Foto

24.11.2020 | 15:17
Veste ingrijoratoare pentru Laurentiu Reghecampf Finul sau e internat la ATI Foto
ADVERTISEMENT

Cristi Voicu (42 de ani), omul care a organizat turneul naționalei României din Antalya în 2016, dar și mai multe meciuri amicale ale lui FCSB, suferă de COVID-19.

Voicu, care este finul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan, se află internat în acest moment la secția de ATI a Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

ADVERTISEMENT

Finul familiei Reghecampf a postat pe contul de Facebook o fotografie direct de pe patul de spital și a transmis un mesaj emoționant pentru toți apropiații săi.

Finul lui Reghecampf, mesaj de pe patul de spital: „Stările cele mai groaznice”

„Pentru prietenii mei adevărați, care se gândesc la cea mai grea perioadă prin care trec, vă mulțumesc și iertați-mă dacă pe unii v-am repezit fiind în stările cele mai groaznice.

ADVERTISEMENT

Va asigur că sunt un luptător și voi învinge. Viața îți testează câteodată forța și îi selectează pe cei mai puternici. Vom fi cât de curând posibil împreună, prieteni”, a scris Cristi Voicu pe Facebook.

Petru prietenii mei adevărați care se gândesc la cea mai grea perioada prin care trec, va mulțumesc și iertați-ma daca…

Publicată de Cristian Voicu pe Marţi, 24 noiembrie 2020

Sportul românesc, lovit în plin de coronavirus

Pandemia COVID-19 a luat pe nepregătite întreaga planetă în 2020, noul virus neavând cum să ocolească țara noastră. În cele nouă luni de când a început pandemia, o sumedenie de sportivi români au fost infectați.

Pe lângă cazurile din fotbalul românesc, acolo unde, anumite echipe au avut și zeci de infectări, noul coronavirus a atins nume importante și din alte sporturi, cum ar fi cvadrupla deținătoare a Balonului de Aur în handbal, Cristina Neagu, sau a cea de-a doua jucătoare de tenis a lumii, Simona Halep.

În România, din momentul în care a fost depistat primul caz pozitiv de coronavirus (26 februarie 2020), pe stadioane sau în sălile de sport nu a luat loc în tribune niciun spectator.