Fotbal intern

Veşti bune pentru CFR Cluj! Jozo Simunovic, stâlpul defensivei lui Celtic, out până în 2020: “O lovitură grea”

27.09.2019 | 21:23
Vesti bune pentru CFR Cluj Jozo Simunovic stalpul defensivei lui Celtic out pana in 2020 O lovitura grea

CFR Cluj a primit veşti bune înainte de meciul cu Celtic din etapa a 2-a din Grupa E a Europa League. Campioana Scoţiei nu îl va putea folosi pe unul dintre cei mai importanţi jucători din centrul apărării. Vineri, la conferinţa de presă premergătoare partidei Hibernian – Celtic, Neil Lennon a dezvăluit că Jozo Simunovic va absenta până la începutul anului 2020.

Jozo Simunovic a jucat în dubla CFR Cluj – Celtic din preliminariile UCL, dar ratează Europa League

CFR Cluj şi Celtic s-au duelat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, iar Jozo Simunovic a fost titular în ambele partide. După eliminarea din UCL, campioana Scoţiei a jucat în play-off-ul Europa League, însă fundaşul central de 25 de ani s-a accidentat în meciul cu AIK Stockholm. Chiar dacă Neil Lennon se aştepta ca fotbalistul de croat să revină pe teren, vineri a anunţat că acesta va absenta până în 2020.

“Cel mai probabil va absenta pentru trei sau patru luni. Este o lovitură grea pentru noi, dar şi pentru jucător. Am discutat cu el şi este posibil să plece în Croaţia pentru recuperare. Sper să-l revedem cât mai repede pe teren”, a declarat Neil Lennon înainte de meciul Hibernian – Celtic.

Jozo Simunovic va rata meciul Celtic - CFR Cluj
Jozo Simunovic va rata meciul Celtic – CFR Cluj

Neil Lennon se va baza pe aproape tot lotul pentru meciul cu CFR Cluj

În afară de Jozo Simunovic, Neil Lennon se va putea baza pe aproape tot lotul pentru meciul cu CFR Cluj. Momentan, doar Nir Bitton este al doilea jucător al campioanei Scoţiei care nu va putea fi folosit în partida de joi.

Celtic – CFR Cluj se va juca joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, în etapa a 2-a din Grupa E din Europa League. După prima rundă, campioana României ocupă primul loc, graţie victoriei cu Lazio, scor 2-1, în timp ce scoţienii au remizat cu Rennes, scor 1-1.

  • 3.250.000 de euro este cota de piaţă a lui Jozo Simunovic