Fotbal intern

Vești excelente pentru Dan Petrescu! Craiova, doi titulari suspendați pentru jocul cu CFR Cluj!

06.05.2019 | 10:10
Vesti excelente pentru Dan Petrescu Craiova doi titulari suspendati pentru jocul cu CFR Cluj

Vești excelente pentru Dan Petrescu! Antrenorul ardelenilor ar putea să beneficieze din plin de problemele Universității Craiova. Astfel, pe lângă pierderea matematică a șanselor de a ocupa locul 2 la finalul acestui sezon, oltenii au mai dat și peste alt necaz după jocul din runda a 8-a play off-ului Ligii 1 Betano, susținut în compania rivalilor de la FCSB.

Vești excelente pentru Dan Petrescu!

Universitatea Craiova i-a pierdut și pe Nicușor Bancu şi Valentin Mihăilă pentru etapa viitoare. Astfel,  din cauza cartonaşelor galbene încasate în jocul cu echipa lui Mihai Teja, disputat pe arena „Ion Oblemenco”, cei doi sunt suspendaţi şi vor rata partida cu campioana CFR, de pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu”. Sunt bătăi mari de cap pentru Corneliu Papură care va fi lipsit de titularii de pe flancul stâng.

De altfel, nu mai puţin de 12 cartonaşe galbene a acordat centralul Isvan Kovacs în derby-ul din Bănie jucat între Universitatea Craiova și FCSB. Șase dintre ele au fost arătate elevilor lui Corneliu Papură, respectiv şase pentru FCSB. De remarcat că va fi prima partidă după mai bine de două luni în care Bancu va absenta din echipa Craiovei. Acesta a mai lipsit în meciul cu Astra Giurgiu, încheiat cu victoria fostei campioane, scor 2-1.

Vești excelente pentru Dan Petrescu! Dan Petrescu in meciul de fotbal dintre CFR Cluj si FC Viitorul din etapa a VII-a a play-off-ului Ligii 1, disputat pe stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj-Napoca, luni, 29 aprilie 2019. .© FOTO:Flaviu Buboi / Sport Pictures
Valentin Mihăilă, fază de gol în jocul cu FCSB © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihăilă, supărat rău după înfrângerea cu FCSB

Unul dintre cei doi jucători suspendați pentru jocul cu FCSB, Valentin Mihăilă a venit supărat rău în fața presei.  „S-a văzut și la TV că am dominat total meciul. Păcat că nu am înscris la ocaziile pe care le-am avut. Am fost mult mai buni decât ei. Sunt sigur că nu vom pierde locul 3, la cum jucăm, nu avem cum să-l pierdem. E normal ca suporterii să fie supărați.

La Craiova sunt așteptări. Mereu am jucat bine cu CFR, putem scoate un rezultat bun. Nu contează cine este suspendat la noi, cine intră pe teren trebuie să-și facă treaba”, a declarat Valentin Mihăilă după ce Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB.

  • 3 este locul pe care îl ocupă Universitatea Craiova în clasamentul Ligii 1 Betano