News

Veşti proaste pentru toţi abonaţii RCS RDS! Ce tarife au crescut radical

10.05.2019 | 09:30
Vesti proaste pentru toti abonatii RCS RDS Ce tarife au crescut radical

RCS RDS vine cu o supriză nu tocmai plăcută pentru abonații săi. Compania va opera o serie de modificări în ceea ce privește tarifele anumitor servicii oferite clienților, astfel că aceștia se vor vedea nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunar.

RCS RDS crește prețurile pentru electricitate

Cel mai puternic jucător pe piața furnizorilor de servicii Internet-TV, RCS RDS, a intrat relativ recent și pe piața energiei electrice. Dacă până acum principalul atuu în atragerea clienților consta în prețurile destul de mici, comparativ cu alți furnizori, iată că acum compania  a luat o decizie radicală.

Clienții vor fi nevoiți să plătească mai mult pentru a beneficia de energia electrică furnizată de RCS RDS. În condițiile în care prețurile depășesc astfel pragul reglementat de stat, compania riscă să își piardă o parte importantă din cei peste 1.000 de abonați, mai ales dacă majorările se vor aplica și la prelungirea contractelor actuale.

RCS RDS este principalul jucător pe piața operatorilor de cablu TV. Sursa foto: Mădălincristian.ro
RCS RDS este principalul jucător pe piața operatorilor de cablu TV. Sursa foto: Mădălincristian.ro

Anunțul oficial al RCS RDS

La Digi Energy, prețul propriu de furnizare a energiei electrice în cadrul ofertei tip pentru clienți casnici (preț de listă) este de 0,305 lei/KWh, fără TVA, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, fără TVA.Dacă ești deja client Digi la serviciul de televiziune prin cablu Digi TV și/sau la serviciul de internet fix Digi Net, beneficiezi de prețul de 0,280 lei/KWh, fără TVA-preț de furnizare, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, făra TVA” , se arată în comunicatul RCS RDS, publicat pe pagina sa de Internet.

Până de curând, RCS RDS oferea energie electrică la prețul de 0,255 lei/kWh, fără costuri de transport, distribuție, sau alte taxe, cel mai mic tarif practicat de furnizorii unui astfel de serviciu. Ba mai mult, clienții aveau parte și de o reducere, dacă erau abonați la alte servicii Digi, precum TV sau Internet. Rămâne de văzut în ce măsură va fi afectată compania de o astfel de decizie.