News

Vica Blochina, mărturisire emoționantă! Răzvan Ciobanu era nervos și căuta mașină, cu câteva ore înainte să moară

30.04.2019 | 11:53
Vica Blochina marturisire emotionanta Razvan Ciobanu era nervos si cauta masina cu cateva ore inainte sa moara

Ies la iveală noi detalii în cazul tragicului accident rutier în urma căruia și-a pierdut viața Răzvan Ciobanu. Se pare că în noaptea respectivă, fostul creator de modă era extrem de nervos și își dorea să ajungă în București cât mai repede.

Vica Blochina vine cu dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu

Cel puțin așa susține Vica Blochina, una dintre apropiatele lui Răzvan Ciobanu. Potrivit spuselor fostei balerine, cunoscutul designer se grăbea să se întoarcă în Capitală, după ce participase la un festival din stațiunea Mamaia. Rămân însă unele semne de întrebare, cu privire la ruta aleasă, care ducea mai degrabă spre Tulcea, dar și la motivul pentru care a plecat târziu în noapte, împrumutând mașina unei prietene.

A venit cu un băiat şi era foarte nervos că voia să plece la Bucureşti şi nu avea maşină. Și zicea „te sun eu, te sun eu”. Căuta maşină, nu ştiu ce s-a întâmplat. De la ora 9 seara n-a mai răspuns Răzvan la telefon” , a declarat Vica Blochina.

Vica Blochina, împreună cu bunul său pieten Răzvan Ciobanu
Vica Blochina, împreună cu bunul său pieten Răzvan Ciobanu

Poza postată de Vica, la scurt timp după moartea lui Răzvan Ciobanu

La scurt timp după aflarea veștii tragice, Vica Blochina a postat pe contul personal de Instagram o fotografie în care fosta balerină apare alături de bunul său prieten, Răzvan Ciobanu. Totodată, vedeta a ținut să transmită și un mesaj emoționant, exprimându-și regretul față de această situație.

De ce??? Așa tânăr așa talentat …dragul meu nu am cuvinte să-mi exprim durerea!! Mă doare tare rău… te iubesc ❤️❤️❤️ Dumnezeu să te odihnească în pace, drum lin către lumină…” , este mesajul publicat de Vica Blochina pe respectiva rețea de socializare.

Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac” , se arată într-un comunicat transmis de Poliția Română.