Sport

Victor Pițurcă, mesaj dur pentru antrenorii din SuperLiga: „Acum antrenează patronii”

Victor Pițurcă a avut un discurs dur la adresa antrenorilor din SuperLiga. Fostul selecționer al României i-a dat dreptate lui Gică Hagi.
11.04.2024 | 22:14
Victor Piturca mesaj dur pentru antrenorii din SuperLiga Acum antreneaza patronii
Victor Pițurcă a avut un discurs dur la adresa antrenorilor din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a avut un discurs dur la adresa fenomenului care îi vizează pe antrenorii din România. Demiterea lui Ivaylo Petev a dus la răbufnirea lui Gică Hagi. „Piți” i-a dat dreptate „Regelui” și consideră că o parte din vină o au și cei care antrenează.

Victor Pițurcă, discurs dur la adresa antrenorilor din SuperLiga: „Acum antrenează patronii”

Victor Pițurcă a fost surprins de demiterea lui Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Fostul selecționer al României i-a dat dreptate lui Gică Hagi, care a spus că noțiunea de antrenor nu mai există în România.

ADVERTISEMENT

”M-am mirat foarte tare, cred că Gheorghe Hagi a punctat bine că meseria de antrenor nu mai există în România. Acum antrenează patronii, nu mai antrenează antrenorii.

Este si vina lor, dar au familii și acceptă orice contact si nu mai dispun de libertatea să-și poată face meseria cum știu mai bine”, a spus Pițurcă, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a explicat de ce l-a demis pe Ivaylo Petev de la Universitatea Craiova: „Au fost lucruri interne”

Ivaylo Petev a fost demis după 20 de meciuri de la Universitatea Craiova. Antrenorul bulgar a adunat 10 victorii, 5 egaluri și 5 înfrângeri pe banca oltenilor. Mihai Rotaru a luat decizia de a-l demite pe Ivaylo Petev după eliminarea din Cupa României Betano și înfrângerea cu FCSB (0-2).

„Au fost lucruri interne, deşi decizia a fost de comun acord. Ne-am văzut aseară, stabilisem condiţiile rezilierii, doar că iniţial voiam să terminăm la finalul campionatului, să nu facem acum o schimbare.

ADVERTISEMENT

După care el a zis după meciul cu Farul, ca să ajutăm echipa, iar azi dimineaţă s-a ajuns la concluzia că e mai bine s-o facem de azi. Mai bine pentru echipă înseamnă.

„Am ajuns la concluzia că drumul nostru împreună s-a terminat”

E un grup dinamic, jucătorii pot simţi anumite lucruri şi avem nevoie ca toată lumea să fie concentrată, că mai avem şapte meciuri dificile. Fiecare a avut o părticică, dar contează că s-a ajuns la o rezolvare amiabilă. A fost dureros eşecul din Cupă, mai dureros poate eşecul cu FCSB, că puteam intra în lupta pentru campionat.

ADVERTISEMENT

Nu e vorba de apărare aici sau de argumente (n.r. – în privinţa despărţirii). Am ajuns la concluzia că drumul nostru împreună s-a terminat azi. Nu au fost acuzaţii şi apărări. Petev e bărbat, la Craiova ştiţi cum se pune problema şi am mers pe drumul nostru, în condiţiile în care avem o relaţie bună.

Nu s-a pus problema! Nu a plecat că a pierdut cu FCSB şi pentru Cupă. Sunt mai multe motive, au fost mai multe care au contat. Nu s-a pus discuţia că a pierdut cu FCSB şi cu Galaţi şi de aia să ne despărţim”, au fost cuvintele lui Mihai Rotaru, potrivit orangesport.ro.

ADVERTISEMENT