Fotbal intern

Victor Pițurcă n-a respectat tradiția! Jucătorii au venit la București cu trenul, dar antrenorul Universității Craiova n-a renunțat la mașină

27.10.2019 | 09:19
Victor Piturca na respectat traditia Jucatorii au venit la Bucuresti cu trenul dar antrenorul Universitatii Craiova na renuntat la masina
ADVERTISEMENT

Delegația Universității Craiova apelează la transportul cu trenul ori de câte ori echipa joacă la București, dar Victor Pițurcă nu a respectat tradiția. Devis Mangia și Corneliu Papură au venit de fiecare dată în Capitală cu trenul, însă fostul selecționer al echipei naționale a României a ales să facă deplasarea pentru meciurile cu Academica Clinceni și FC Viitorul cu mașina, anunță gsp.ro.

Victor Pițurcă n-a respectat tradiția

Oltenii au făcut deplasarea la București cu trenul, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată când au avut meci în Capitală în ultimul an și jumătate. Astfel, fotbaliștii au ales calea ferată, dar Victor Pițurcă nu a fost alături de elevii săi. Antrenorul Universității Craiova a apelat la mașina personală pentru a veni în București, toate acestea deoarece a considerat că este mult mai comod.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Universității Craiova și Victor Pițurcă vor sta la Mogoșoaia, unde vor locui și în perspectiva partidei din Cupa României. Oltenii se duelează cu Academica Clinceni azi, de la ora 15.00, iar joi, 31 octombrie, de la ora 21.00, vor juca împotriva celor de la FC Voluntari în optimile de finală ale Cupei României pe stadionul Anghel Iordănescu din Pipera.

Victor Pițurcă, două victorii în 4 meciuri pe banca Universității Craiova

Victor Pițurcă a semnat cu Universitatea Craiova pe 1 septembrie 2019 și are un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Antrenorul în vârstă de 63 de ani a stat pe banca oltenilor la patru meciuri până acum, dintre care două au fost câștigate, unul s-a terminat la egalitate și unul a fost pierdut.

ADVERTISEMENT

Rezultatele lui Victor Pițurcă pe banca Universității Craiova:

  • Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-1
  • Gaz Metan – Universitatea Craiova, scor 2-3
  • Universitatea Craiova – Viitorul, scor 3-1
  • Universitatea Craiova – Poli Iași, scor 1-1

După 13 meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020 din Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în clasament, cu 23 de puncte, la patru în spatele liderului CFR Cluj și la două distanță de ocupanta locului secund, Viitorul Constanța.