Fotbal intern

După ce a vorbit despre o relație cu Halep, Victoraș Iacob s-a întors cu o declarație halucinantă: „Voi antrena FC Barcelona” AUDIO HALUCINANT

13.04.2019 | 21:45
Dupa ce a vorbit despre o relatie cu Halep Victoras Iacob sa intors cu o declaratie halucinanta Voi antrena FC Barcelona AUDIO HALUCINANT
Victoraș Iacob s-a întors cu o declarație halucinantă

Victoraș Iacob, component al echipei FCSB care ajungea până în semifinalele Cupei UEFA în 2006, a oferit o declarație halucinantă recent, anunțând că va fi noul antrenor de la FC Barcelona. 

Victoraș Iacob s-a întors cu o declarație halucinantă

Iacob a declarat la RadioSport 1 că numirea sa în funcția de manager la FC Barcelona se va face în viitorul apropiat, Mai interesant este că fostul atacant de la FCSB a oferit și detalii, fără a menționa vreun moment faptul că ar fi vorba despre o glumă.

Confirm știrea: sunt posibil manager-antrenor, să te ții bine!, la FC Barcelona. Noul antrenor la Fotbal Club Barcelona, a declarat Iacob la emisiunea „Gol după gol” de la radiosport1.ro.

Victoras Iacob a marcat 13 goluri pentru FCSB
Victoras Iacob a marcat 13 goluri pentru FCSB

Moderatorul Gabi Safta a părut șocat: „La ce categorie de vârstă?”.

Victoraș Iacob a explicat: „La categoria principală! E o responsabilitate și confirm această știre, în caz că va apărea. Cred că a ajuns și la Barcelona. Cam astea sunt noutățile”

Iacob nu a dezvăluti exact momentul când se va petrece acest eveniment: „Asta e o discuție personală. O să ne auzim foarte bine și în alte emisiuni. Sunt puțin exclusivist din acest punct de vedere. E vorba de o posibilă mutare în viitor. Sunt discuțiile pe care le-am avut și atât. Pentru moment, doar atât pot declara. Sunt și emoțiile de rigoare”, a adăugat Victoraș Iacob.

AUDIO:

A vorbit despre o posibilă relație cu Simona Halep

 ”Nu ştiu dacă a auzit şi ea, dar ţin eu să fac o remarcă. La urechile mele au ajuns nişte zvonuri legate de o eventuală relaţie dintre mine şi Simona Halep. Dar nu este nimic adevărat! Probabil că ea nu ştie nimic, aşa că din acest punct de vedere trebuie să clarificăm situaţia. Şi eu am fost luat prin surprindere de aceste zvonuri. În rest, îi urez suces, probabil că nu-i este uşor la ce nivel a ajuns, sperăm să o ţină tot aşa”, a spus Iacob din senin în urmă cu doi ani, fără a fi întrebat ceva despre acest subiect.