Sporturi

Victoria Simonei Halep, elogiată în presa internațională: „Și-a luat avânt către semifinale”

09.05.2019 | 17:33
Victoria Simonei Halep elogiata in presa internationala Sia luat avant catre semifinale

Simona Halep a reușit o prestație foarte bună în fața australiencei Ashleigh Barty, cea mai în formă jucătoare a momentului în circuitul WTA. Românca a trecut de Barty într-o oră și 32 de minute, după două seturi câștigate cu 7-5. Victoria lui Halep a fost elogiată de presa internațională, care a scos în evidență faptul că Simona a încheiat seria de victorii a sportivei de la Antipozi.

Presa internațională a vorbit despre victoria Simonei Halep în fața lui Barty

BBC a notat că victoria Simonei Halep a fost una „la limită” după ce românca i-a făcut break lui Barty în ambele seturi la 5-5. Site-ul tennis.com a notat că Simona Halep și-a răzbunat înfrângerea suferită la Sydney. Italienii de la Il Messaggero au titrat faptul că Simona Halep „și-a luat avânt” către semifinalele de la Madrid, în timp ce spaniolii de la El Nuevo Diario au scris că Simona Halep a pășit „cu fermitate” în semifinale.

Niponii de la Japan Times au scris și ei faptul că Simona Halep a reușit să îi facă față lui Ashleigh Barty pentru a obține victoria în semifinale. Jurnaliștii asiatici au scris că Halep este în revenire de formă, după accidentarea suferită la începutul sezonului. Nu în ultimul rând, site-ul oficial al WTA a scris că Halep a oprit-o pe Barty și a scos în evidență procentajul excelent de la serviciu al româncei. VEZI GALERIE FOTO

Victoria Simonei Halep în fața lui Ashleigh Barty, în presa internațională. *foto: captură twitter

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Ashleigh Barty

Simona Halep a spus imediat după meci că este foarte fericită de prestația pe care a avut-o, în contextul în care a jucat răcită: „Sunt foarte fericită pentru victorie, mă bucur de fiecare meci. Încă mai sunt pe antibiotice, nu e ușor să joc așa. Sunt însă mereu motivată când vin aici. Oamenii se poartă frumos cu mine și primesc energie pozitivă pe această arenă. Sunt departe de titlu, abia am ajuns în semifinale. E o provocare mare și mâine. Vreau să joc cel mai bun tenis al meu și să încerc să câștig”, a spus sportiva română.

Tags: