Fotbal intern

Victorie cu emoții pentru CSA Steaua în Cupa României! A învins-o pe Ulmu cu un gol marcat din penalty în minutul 90!

14.08.2019 | 19:46
Victorie cu emotii pentru CSA Steaua in Cupa Romaniei A invinso pe Ulmu cu un gol marcat din penalty in minutul 90

CSA Steaua s-a calificat în turul 2 din Cupa României după o victorie cu mari emoții împotriva celor de la Ulmu, formație care a promovat în Liga a 3-a. CSA a câștigat cu 2-1, însă victoria a venit abia în ultimul minut de joc. 

Victorie cu emoții pentru CSA Steaua în Cupa României!

După 0-0 la pauză, Ulmu a deschis scorul în minutul 57. Avantajul oaspeților pe tabelă a durat însă numai zece minute. După ce a egalat la 1, Steaua a continuat să preseze, iar șansa victoriei s-a ivit în minutul 90, când portarul lui Ulmu a comis un penalty evident. Băjenaru l-a transformat cu ceva emoții, iar CSA s-a calificat în turul 2 din Cupa României.

Interesant este că Ulmu s-a duelat în barajul de promovare în Liga a 3-a chiar împotriva lui Carmen București și ar fi putut să o întâlnească pe Steaua, dacă roș-albaștrii ar fi ajuns în baraj.

După doi ani la rând în care au ratat promovarea în Liga a 3-a, cei de la Steaua au făcut schimbări masive atât la nivel de lot, cât și la nivelul staff-ului tehnic. Marius Lăcătuș a plecat de la echipă, iar noii antrenori sunt Daniel Oprița și Iulian Miu.

În primul an de la reînființarea secției de fotbal, CSA Steaua a ratat toate obiectivele în dauna rivalei Rapid. În cel de-al doilea an, toată lumea aștepta o promovarea la pas a celor de la CSA, care au defiliat în sezonul regulat. Totuși, roș-albaștrii au clacat atunci când conta mai mult, pierzând în Regie meciul decisiv împotriva lui Carmen.

Steaua și-a luat revanșa în fața lui Carmen în finala Cupei României, faza pe București. CSA are ocazia să se revanșeze pe deplin în fața lui Carmen, pe care o va întâlni din nou în Liga a 4-a. Steaua are șanse să întâlnească tot o echipă de Liga a 3-a în turul 2 din Cupa României.