Pariuri sportive

VIDEO / Arsenal a învins la Newcastle, Chelsea a trecut de Liverpool!

Astăzi au loc două partide extrem de interesante din cadrul etapei a 19-a a Premier League, cu mare implicaţie asupra şefiei clasamentului la finalul turului. De la ora 15:30 se joacă Newcastle -...
29.12.2013 | 17:04
VIDEO  Arsenal a invins la Newcastle Chelsea a trecut de Liverpool

Astăzi au loc două partide extrem de interesante din cadrul etapei a 19-a a Premier League, cu mare implicaţie asupra şefiei clasamentului la finalul turului. De la ora 15:30 se joacă Newcastle – Arsenal, iar de la ora 18:00 Chelsea – FC Liverpool.

PROGRAMUL MECIURILOR DE DUMINICĂ

 NEWCASTLE – ARSENAL 0-1 (Giroud 65)

Vezi video:

http://dai.ly/x1905on

 EVERTON – SOUTHAMPTON 2-1 (Ramirez 71, Lukaku 75 / Coleman 9)

TOTTENHAM – STOKE CITY 3-0 (Soldado 37 – pen., Dembele 65, Lennon 70)

CHELSEA – FC LIVERPOOL 2-1 (Hazard 18, Eto’o 34 /Skrtel 4)

VEZI VIDEO AICI

http://youtu.be/4f3LDwGMoi0

Rezultate consemnate în celelalte partide, desfăşurate sîmbătă

WEST HAM UNITED – WEST BROMWICH ALBION 3-3 (Răzvan Raţ a jucat titular la gazde), CARDIFF – SUNDERLAND 2-2, ASTON VILLA – SWANSEA 1-1, MANCHESTER CITY – CRYSTAL PALACE 1-0 (Pantilimon a fost pe bancă), NORWICH – MANCHESTER UNITED 0-1, HULL – FULHAM 6-0

Un francez a învins legiunea franceză

Arsenal a reuşit un succes foarte important în lupta pentru titlu, cîştigînd cu 1-0 la Newcastle. Unicul gol a fost opera lui Giroud (foto), care are acum 8 reuşite în contul londonezilor. A fost un meci sub aşteptări, în care s-a jucat fotbal abia în ultimele 25 de minute. Newcastle a dezamăgit, legiunea franceză fiind în zi slabă, iar exponentul jocului mediocru al “coţofenelor” a fost Ben Arfa, care în minutele de prelungiri a stricat două faze foarte bune ale echipei sale. La scorul de 1-0 fundaşul Debuchy a scos, incredibil, cu capul de pe linia porţii, acţiunea care ar fi liniştit de mult treburile în favoarea oaspeţilor. Newcastle are de reproşat arbitrului faza din careul lui Arsenal imediat după ratarea lui Arsenal, acelaşi Debuchy fiind clar împiedicat să joace balonul.

Newcastle-v-Arsenal-Olivier-Giroud-scores_3058807

Liverpool a pierdut mult teren în două meciuri

FC Liverpool e la a doua înfrîngere consecutivă după eşecul cu 2-1 din meciul cu Manchester City. Şi scorul s-a repetat la Londra, în partida cu Chelsea, ba şi evoluţia acestuia a fost identică, “cormoranii” conducînd de fiecare dată cu 1-0, pentru a sfîrşi prin a nu se alege cu nimic. Golul blitz înscris de fundaşul ceh Skrtel după numai patru minute nu a creat nici un fel de panică pentru Chelsea, care a început să vină în valuri spre careul lui Mignolet şi trasorul lui Hazard după o accelerare fulminantă a belgianului a arătat cam cine va fi şeful în acest meci. Chelsea a stabilit rezultatul încă din pauză, gol al camerunezului Eto’o pe gafa portarului Mignolet, iar în a doua parte a dat senzaţia că nu vrea mai mult, decît să conserve rezultatul, ceea ce a şi reuşit, singura situaţie deranjantă pentru poarta lui Cech fiind bara altui fundaş al oaspeţilor, francezul Sakho. Fără golurile lui Luis Suarez la Manchester şi acum la Londra Liverpool a arătat că drumul spre titlu e lung, în cel mai fericit caz, sau imposibil, pentru că lotul e prea subţire pentru asemenea obiectiv.

Moda schimburilor de tricouri încă de la pauză

Fundaşul oaspeţilor, francezul Mamadou Sakho, a ieşit în evidenţă nu atît prin jocul său, cît prin alte două iniţiative. Prima e îngrijorătoare, el informînd pe conturile de socializare că a făcut la rîndul său salutul antisemit numit quenelle şi demonstrat de compatriotul său N icolas Anelka la un gol marcat pentru West Bromwich Albion în meciul de la Londra cu West Ham. Apoi, la finalul primei reprize, ca şi cînd partida se încheiase, s-a dus la Eto’o pentru a face schimb de tricouri, obicei tradiţional pentru finalul partidei şi nu după primele 45 de minute. Gestul cu schimbul de tricouri încă de la pauză l-au făcut însă şi Coutinho cu Oscar (foto).

article-2530659-1A552E3400000578-975_634x489

Liverpool a cerut penalty în ultimele minute

Din nou antrenorul lui Liverpool, Brendan Rodgers, a luat foc la final. La Manchester s-a anulat echipei sale gol valabil acum în ultimele minute există o fază care a suscitat multe comentarii pro şi contra. Un contact în careul lui Chelsea între camerunezul Eto’o, venit să ajute apărarea, şi Luis Suarez a fost judecat regulamentar de arbitru, dar reluările merg mai mult spre ideea de fault.article-2530659-1A5562C000000578-661_634x386).

 

Brazilienii s-au luat la bătaie

Finalul meciului a fost unul cu scîntei la propriu. În ultimele secunde, un tackling urît al brazilianului Oscar de la Chelsea asupra compatriotului său Lucas Leiva de la oaspeţi a stîrnit reacţia de cartonaş roşu a ultimului, care s-a repezit la faţa agresorului, pentru a se răzbuna. Ambii au scăpat doar cu cartonaşe galbene, deşi cu uşurinţă se putea dicta eliminare mai ales pentru “cormoran” (foto).

article-2530659-1A5585A900000578-834_634x454

 

Tags: