Pariuri sportive

VIDEO / Derby incendiar în Serbia! Au dat foc stadionului, la Partizan – Steaua Roşie

Derby-urile disputate în acest week-end au adus un spectacol total în tribune. Cele mai tari meciuri din Serbia şi Turcia au fost dominate de prestaţia ultraşilor. Fanii au surprins chiar şi în...
21.10.2014 | 17:31
VIDEO  Derby incendiar in Serbia Au dat foc stadionului la Partizan  Steaua Rosie

Derby-urile disputate în acest week-end au adus un spectacol total în tribune. Cele mai tari meciuri din Serbia şi Turcia au fost dominate de prestaţia ultraşilor. Fanii au surprins chiar şi în Australia, în derby-ul oraşului Sydney. Adversara lui Reghe din finala Ligii Campionilor Asiei, Western Sydney Wanderers, a pierdut, dar suporterii au fost la înălţime.

Partizan – Steaua Roşie, cei mai răi ultraşi din Europa

Cel mai important meci din Serbia s-a jucat în acest week-end la Belgrad. 30.000 de fani ai lui Partizan şi Steaua Roşie au adus o atmosferă incendiară. Meciul s-a terminat 1-0 pentru Partizan, dar cele două galerii, Grobari şi Delije, au fost la un pas să dea foc stadionului.

Vezi video:

Vezi video:

Galatasaray – Fenerbahce, coregrafie de vis

Fanii lui Galatasaray au oferit o coregrafie specială la derby-ul cu Fenerbahce. Ultraşii Cimbom au reprodus momentul în care antrenorul scoţian Graeme Souness a înfipt un steag al Galatei în gazonul terenului lui Fener. Momentul a avut loc cu 18 ani în urmă. Meciul s-a terminat bine pentru Galatasaray, care a bătut cu 2-1.

Vezi video:

Vezi video:

Adversarii lui Reghe, spectacol la derby

Australienii iubesc fotbalul. Au demonstrat-o la meciul dintre FC Sydney şi Western Syndey Wanderers. Fanii gazdelor au intrat pe teren, după marcarea unui gol. Oamenii de ordine i-au escortat fără violenţe. Adversarii lui Reghe au pierdut cu 3-2 , dar suporterii lui Wanderers au cîştigat duelul din tribune.

Vezi video:

 

 

 

Tags: