Simona Halep

Video exclusiv. Franţa – România, varianta sexy! Fetele au făcut senzaţie la dineul oficial al semifinalei Fed Cup

18.04.2019 | 21:45
Cum au apărut jucătoarele României şi Franţei la dineul oficial înainte de semifinala de Fed Cup

Înaintea meciului Franţa – România, din semifinalele Fed Cup, jucătoarele celor două echipe au participat la dineul oficial. Joi seară, Simona Halep, Caroline Garcia şi colegele lor au lăsat echipamentul sportiv şi au îmbrăcat rochii elegante, demne de orice catwalk din lume. Prin ţinutele purtate, sportivele au făcut senzaţie şi au atras privirile tuturor. “Parcă ar fi o prezentare de modă”, a exclamat unul dintre turiştii cazaţi în hotelul în care a avut loc dineul oficial. VEZI TOATE IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Apariţii spectaculoase pentru românce şi franţuzoaice la dineul oficial

Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru au fost însoţite de căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu. Reprezentanţii României au ales să poarte negru, fapt care a asigurat apariţia de neignorat la dineul oficial, pe când adversarele noastre, franţuzoaicele, au ales să poarte roşu.

Simona Halep a fost principala atracţie a dineului, care a atras toate privirile în mod constant. Ea a pozat în repetate rânduri alături de buna sa prietenă şi colegă de echipă, Irina Begu. Fostul lider mondial din WTA va primi şi un premiu la petrecerea de joi seară. Este vorba despre Fed Cup Heart Award, premiu care constă într-un cec care va fi donat în scop caritabil unei cauze alese chiar de Simona.

Simona Halep, adorată de fanii sportului alb din Franţa

Simona Halep a fost urmărită la antrenamente de circa 1000 de oameni, iar dragostea pe care francezii i-au arătat-o jucătoarei din România a stârnit o mulţime de reacţii pe reţelele de socializare. Simona i-a răsplătit pe fanii francezi la finalul sesiunii de pregătire şi a împărţit mingi în mulţimea aflată în tribune. “E un meci special, foarte important, chiar uriaş, jucăm pentru o finală de Fed Cup după 43 de ani. Merităm să fim aici, să jucăm pentru finală”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă susţinută la Rouen.

Cum au apărut jucătoarele României şi Franţei la dineul oficial înainte de semifinala de Fed Cup
Cum au apărut jucătoarele României şi Franţei la dineul oficial înainte de semifinala de Fed Cup