VIDEO. EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe din Iaşi: un mort şi mai mulţi răniţi FOTO & VIDEO

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
02/08/2016, 00:09
VIDEO. EXPLOZIE într-un bloc de locuinţe din Iaşi: un mort şi mai mulţi răniţi FOTO & VIDEO

O explozie a zguduit, luni seară, un bloc de locuinţe din Iaşi, în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite. Două etaje ale imobilului au fost distruse în totalitate.

Explozia s-a produs în jurul orei 20.00 la un bloc de locuinţe din Copou. Apartamentele de la parter şi etajul I au sărit în aer. Blocul este locuit, în cea mai mare parte, de pensionari.

Potrivit secretarului de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Raed Arafat, în urma exploziei o persoană a decedat.

“Din informaţiile pe care le am de la colegii noştri, din păcate avem un decedat, sunt şase răniţi, unul refuză să meargă la spital, trei sunt la spital, doi sunt pe drum dar nu sunt leziuni grave care să le pună viaţa în pericol”, a declarat la România TV Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Conform presei locale, persoana decedată este o femeie de 67 de ani care locuia la parterul clădirii, ea fiind prinsă sub dărâmături.

Ulterior, numărul răniţilor a crescut la 11.

În urma deflagraţiei, 16 apartamente au fost grav afectate, toţi locatarii fiind evacuaţi.

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar la faţa locului au intervenit zece autospeciale de stins incendii, una de transport victime multiple şi una de terapie intensivă mobilă.

Locatarii de la etajele superioare ale imobilului au fost scoşi din casă cu ajutorul scărilor întinse de pompieri din cauză că scara blocului a fost distrusă în urma exploziei, informează bzi.ro.

Potrivit unuia dintre locatari, de câteva zile pe casa scării imobilului s-a simiţit miros puternic de gaz. Din primele informaţii, explozia ar fi fost cauzată de o acumulare de gaze la un apartament al cărui proprietar lipseşte de acasă de mai multe zile.

SURSA: romaniatv.net

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×