Fanatik Show

VIDEO / “Gino să TACĂ!” / “Îi este frică ACUM de politic?”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SHOW că în cazul în care Gică Hagi s-ar fi gîndit să candideze pentru funcţia de preşedinte la LPF, atunci el, din respect pentru marele...
29.10.2013 | 21:12
VIDEO  Gino sa TACA  Ii este frica ACUM de politic

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SHOW că în cazul în care Gică Hagi s-ar fi gîndit să candideze pentru funcţia de preşedinte la LPF, atunci el, din respect pentru marele fotbalist, s-ar retrage din cursă. Totodată “Oracolul de la Bălceşti” a mărturisit că nu are cum să fie învins de un om care a falimentat clubul FC Naţional.

Eu nu cred că un lider politic important il sprijină pe Iorgulescu. Asta e aruncată aşa pe piaţă. Nu vreau să discut aceată problemă. Nu îmi este teamă de Gino Iorgulescu. Unde e Progresul? Eu l-am falimentat? Au avut un stadion frumos lîngă LPF, iar cînd îl văd acum mă apucă răul. El este reprezentatul Naţionalului care nu există. Eu mai am multe lucruri de făcut. Gino a spus că va face centre de copii şi juniori? De unde are bani să le facă? Gino vrea să mă bată pe mine? El nu ştie o grămadă de lucruri. Dacă el nu mă ataca eu stăteam în banca mea. Dar să nu mă provoace, să nu mă facă, că dacă mă apuc să vorbesc despre el.. Şi eu spun lucruri reale! Eu de 10 ani dau bani la buget.”

“Gino va lua un vot sau maxim două. Îl are pe Ştefan de la Piatra Neamţ şi cred că mai are un club, dar nu-i spun numele acum. Eu cred că va fi 16-2 scorul. Gino s-a băgat în treaba asta din cauza faptului că a intrat în anonimat, de 10 ani nu a mai auzit nimeni de el. Cu ce performanţă mă bate Gino pe mine? El a falimentat Naţionalul. Dacă venea Hagi să stiţi că îmi era frică de el. Hagi a  făcut ceva pentru fotbalul românesc. Dacă el venea să candideze eu mă retrăgeam deoarece l-am respectat enorm pe acest om. Il respect şi mai mult pentru faptul că a făcut Academia aia de la Constanţa. După ultimul meu mandat mă gîndesc să-i propun lui Hagi să vin la LPF.” 

“După o săptămână pot să vorbesc despre Mircea Sandu. Nu vreau acum să vorbesc dacă este el în spatele lui Gino, nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Dacă Gino va ieşi preşedinte 10 echipe vor fi falimentare. El a marşat cu nişte lucruri care pe mine m-au deranjat. Mîine o să mă duc la Comitetul Executiv. Gigi Becali va vota cu mine.”

VEZI VIDEO:

 

VEZI VIDEO:

Fostul preşedinte al clubului FC Naţional, Gino Iorgulescu, a declarat, apoi, la FANATIK ŞHOW că în opinia sa nu va fi nicio surpriză dacă îl va învinge în cursa pentru alegerile de la LPF pe Dumitru Dragomir. Aceasta i-a transmis lui Corleone că nu el a falimentat formaţia din parcul cu Platani şi că e cazul să se retragă deaorece a mai înbătrnit şi el.

“Eu nu cred că ziua în care se votează trebuie să mi se confirme şi candidatura, Eu nu ştiu ce se va întămpla, De asta vreau să candidez ca lucrurile să revină la normalitate. Domnul Dragomir nu ştie situaţia, nu eu am falimentat clubul FC Naţional. Eu l-am lăsat în prima Ligă. Eu vreau să duc o campanie civilizată, insă cred că ar trebui să se retragă aşa cum face Mircea Sandu. Fotbalul românesc este într-o mare cădere. Eu aş veni cu lucruri noi. În primele trei luni voi aranja priorităţile. Dacă voi fi preşedinte la Ligă nu voi participa la Licitaţie, Voi face o comise formată din preşedinţii pe care Adunarea Generală îi va propune, Sînt convins că aceşti oameni se vor bate foarte bine pentru banii lor, chiar mai bine ca Dragomir, Mircea Sandu nu se poate implica, dînsul doar poate supravegheze, M-am gîndit să candidez deoarece am considerat că mai am de spus un cuvînt în fotbalul românesc. Eu dacă o să-l înving pe Dragomir o să fiu Superman? Mă voi deplasa pe la cluburi ca să le vorbesc preşedinţilor de proiectele mele. Nu va fi nicio surpriză dacă o să-l înving pe Dragomir. Eu am avut în trecut chiar scris de la 11 cluburi că sînt de partea mea , iar a doua zi am pierdut. Totul e posibil în această luptă. Acum Dragomir a îmbătrînit, nu mai e aşa de activ. E activ doar pe la emisunile TV.”