Sporturi

VIDEO. Incredibil! O echipă din NHL a fost nevoită să folosească MAGAZIONERUL clubului pe postul de PORTAR

Poveste de scenariu de film în prima zi în prima zi a anului 2017 în campionatul profesionist nord-american de hochei, NHL....
03.01.2017 | 00:03
VIDEO Incredibil O echipa din NHL a fost nevoita sa foloseasca MAGAZIONERUL clubului pe postul de PORTAR

Poveste de scenariu de film în prima zi în prima zi a anului 2017 în campionatul profesionist nord-american de hochei, NHL.

Carolina Hurricanes s-a deplasat la Tampa Bay, pentru partida cu echipa locală Lightning. În noaptea dinaintea jocului, portarul titular Eddie Lack a făcut febră mare, rămînînd la pat cu o gripă puternică, în pofida tratamentului intensiv primit din partea staffului medical.

A semnat pe iPhone

Evident, titular a devenit portarul de rezervă Cam Ward. Dar, era nevoie şi de o rezervă a rezervei şi de unde să legitimezi un jucător în prima zi a noului an? Cuiva din stafful administrativ al Carolinei i-a venit ideea că managerul cu echipamentul, adică magazionerul şef, Jorge Alves, ar putea fi soluţia. Alves a jucat în tinereţe, acum are 37 de ani, ca portar la o echipă din campionatul universitar, dar atît. Niciodată nu a ajuns la nivel de NHL, deşi şi-a dorit mult acest lucru.

alves2-500x500

Zis şi făcut. Alves a fost chemat de urgenţă, i s-a adus la cunoştinţă că va fi legitimat în lot ca al treilea portar, respectiv rezervă la acest meci şi omul a semnat contractul pe I-phone. I s-a dat tricoul cu nr.40.

După care a mers să pregătească echipamentele celor deveniţi din acest moment colegi de echipă. La intrarea echipelor pe gheaţă jucătorii i-au făcut loc să iasă primul.

Alves a rămas pe bancă pînă în ultimul minut al meciului, pierdut de Carolina cu 3-1. Atunci, a fost chemat de antrenor şi trimis să apere, pentru a-şi implini visul la care sperase de o viaţă, dar care acum părea doar o himeră.