VIDEO / Înregistrare ÎN PREMIERĂ: vocea lui Arsenie Boca! Despre ce vorbeşte duhovnicul

Arsenie Boca (1910 – 1989) a fost unul dintre cei mai iubiţi duhovnici ai românilor. Acesta a lăsat în urmă profeţii care le dă fiori credincioşilor, dar şi o înregistrare video cu vocea...
08.08.2015 | 12:58
VIDEO  Inregistrare IN PREMIERA vocea lui Arsenie Boca Despre ce vorbeste duhovnicul

Arsenie Boca (1910 – 1989) a fost unul dintre cei mai iubiţi duhovnici ai românilor. Acesta a lăsat în urmă profeţii care le dă fiori credincioşilor, dar şi o înregistrare video cu vocea lui, care a devenit virală pe internet.

ASCULTA AICI INREGISTRAREA CU VOCEA LUI ARSENIE BOCA

Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai veneraţi călugări din România, dar puţini au avut ocazia să îi audă vocea. Pe internet a apărut un material video cu părintele, dar autenticitatea aceastuia este contestată de mulţi.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

În timp ce unii cred că în clipul de mai jos vocea este a lui Arsenie Boca, alţii în schimb cred că nu e aşa.

În cele 3 minute, Arsenie Boca prezintă câteva sfaturi şi învăţături de care ar trebui să ţină cont cei care caută liniştea sufletească.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

”E bine să fii cu Dumnezeu, ai pace multă, multă de tot. Când eşti cu Dumnezeu nu îţi mai trebuie nimic. Aşa că, române, ce tot alergi în colo şi încoace?”

ATENŢIE ROM NI! Avertisment de ultimă oră din partea autorităţilor! ÎNŞELĂCIUNEA ASTA face prăpăd pe internet!  NU DESCHIDEŢI MAILUL care VĂ FURĂ banii din conturi!

“Uită-te acolo în inima ta blândă şi vei vedea că numai lumina îţi poate aduce valoarea pe care o cauţi de atâta vreme, pe care ai risipit-o”, aşa sună un pasaj din învăţăturile părintelui Arsenie Boca, din clipul video.

Tags: