Video

VIDEO + FOTO / Michael Jordan a renunţat la vila de vis din Chicago

Pe 22 noiembrie se va şti numele cumpărătorului uriaşei vile pe care a deţinut-0 în Chicago cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor, Michael "Air" Jordan. O firmă specializată în...
08.11.2013 | 17:35
VIDEO  FOTO  Michael Jordan a renuntat la vila de vis din Chicago

Pe 22 noiembrie se va şti numele cumpărătorului uriaşei vile pe care a deţinut-0 în Chicago cel mai mare baschetbalist al tuturor timpurilor, Michael “Air” Jordan. O firmă specializată în domeniul licitaţiilor de lux a fost mandată să se ocupe de tranzacţie, preţul iniţial de care s-a plecat fiind de 29 milioane de dolari, dar el a scăzut acum pînă la 21 de milioane. Cine va dori să participe la licitaţia din 22 noiembrie va trebui să depună un depozit de garanţie în valoare de 250.000 dolari.

Are nouă dorimitoare, 19 băi şi sală de baschet

Proprietatea lui Michael Jordan este cu adevărat impresionantă. Este situată la 35 de kilometri de Chicago şi are în cadrul locaţiei un număr impresionant de camere. Nouă dormitoare, 19 săli de baie, un teren de tenis, o sală de baschet în care se poate intra separat de casă, mai multe săli de recreere şi trei garaje ultramoderne, cu 15 maşini aflate în dotare reprezintă o locuinţă absolut fabuloasă, una dintre cele mai mari şi impresionante din universul vedetelor. Michael Jordan are acum 49 de ani şi a locuit în acest mastodont din 1994 pînă nu cu mult timp în urmă. Construcţia casei a durat trei ani, fiind începută în 1991. Jordan, multiplu campion NBA cu Chicago Bulls, este acum proprietarul echipei Charlotte Bobcats şi îşi consumă cel mai mult timp în preajma acestei echipe. În aceste condiţii, locuinţa din Chicago nu îi mai foloseşte.

jordan 2 jordan 3 jordan 4 jordan 5 jordan 6 jordan 7 jordan 8 jordan 9

Se căsătoreşte cu o cubaneză cu 17 ani mai tînără

În vila din Chicago au crescut cei trei copii ai lui Michael, Jeffrey Michael, Marcus James şi Jasmine, cu toţii provenind din relaţia cu fosta soţie, Juanita Vanoy, cu care şi-a unit destinele în 1989. Căsnicia s-a încheiat în 2006, Juanita alegîndu-se cu o compensaţie fabuloasă, 168 de milioane de dolari. Averea la zi a fostului număr 23 de la Chicago Bulls atinge astăzi 500 de milioane de dolari. Foarte curînd, în maxim şase luni, Jordan urmează să facă o a doua încercare a vieţii, aleasa fiind o cubaneză cu 17 ani mai tînără, Yvette Prieto. Şi gîndul că va începe un nou capitol al existenţie sale, acum la graniţa celor 50 de ani, l-a determinat pe Michael să spună definitv adio vilei sale de vis de la Chicago, construindu-şi ceva superb în Florida şi avînd o imensă casă de vacanţă în zonă montană, în Utah.

VEZI VIDEO AICI!