Fanatik Show

“M-a pupat şi m-a CURĂŢAT!” Cine l-a dat AFARĂ pe Mitică

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF-ului, a făcut declaraţii incendiare la FANATIK SHOW, pe ETNO TV. Cel mai important om al fotbalului românesc în ultimii 20 de ani a dezvăluit în...
12.12.2013 | 21:54
Ma pupat si ma CURATAT Cine la dat AFARA pe Mitica

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF-ului, a făcut declaraţii incendiare la FANATIK SHOW, pe ETNO TV. Cel mai important om al fotbalului românesc în ultimii 20 de ani a dezvăluit în exclusivitate cum a fost păcălit la alegerile pentru preşedinţia LPF de către cei pe care îi considera apropiaţi.

“Neculaie a venit înainte de alegeri rîzînd, m-a pupat, <ce faci, tăticule> şi m-a curăţat!”

Astra poate să cîştige campionatul, mai ales că au făcut un transfer foarte important aducîndu-l pe Alexandru Ioniţă, de la Rapid. Astra mai are un atuu, îl au pe Dinu Gheorghe. Nu mai sînt cinci conducători adevăraţi în România, să aibă personalitate, iar <Vamă> este pe primul loc. Mai sînt Horoba, Chivorchian şi Iuliu Mureşan, care este om serios şi meseriaş. Nu am cum să fiu supărat pe conducătorii cluburilor că m-au făcut şi au pus pe altcineva. Dinu Gheorghe nu m-a votat în Adunarea Generală, dar patronul lui mi-a spus în dimineaţa zilei că <Nea Mitică, nu pot să te votez, înţelege-mă! Rămîn prietenul tău, dar nu pot să te votez. Nu pot să-ţi dau detalii.> Mi-a spus că o să voteze invers şi aşa a fost! Ştefan de la Piatra Neamţ şi Horoba de la Gaz Metan Mediaş au făcut la fel, dar au fost oameni. Însă Neculaie de la Braşov mi-a dat declaraţii de afecţiune cu cinci minute înainte de alegeri, iar cu o zi înainte i-am dat avans de 60 de mii de euro că îi pleca un jucător. Trebuia să vină Zotta la alegeri, dar cînd a venit el mi-am dat seama. A venit înainte de alegeri rîzînd, m-a pupat, <ce faci, tăticule> şi m-a curăţat! Fiind prieteni de o viaţă… Două echipe din Braşov m-au trădat, unde am muncit atîţia ani, dar au făcut-o politic. Pe aceştia sînt supărat, pe oamenii care mi-au zis că mă susţin necondiţionat”

VEZI VIDEO:

Cum l-a lucrat Dinamo

“Negoiţă cu trei zile înainte m-a chemat la Otopeni, era cu Costică Anghelache. <Pe mine m-au chemat x şi y, dar să ştiţi că indiferent votăm cu dumneata>. Mai mult, în seara în care s-au întîlnit nişte oficialităţi, mă sună Bogdan (n.r. – Bălănescu, secretarul general de la Dinamo) şi mi-a spus exact ce s-a discutat cu aceste oficialităţi. Şi mi-a zis că vine el , că a primit ordine să mă voteze! Mi-am dat seama şi i-am zis: <Nu a zis Anghelache că vine?- Nu, el pleacă în Grecia.> Şi mi-am pus semn de întrebare. Cu trei minute înainte vine iar în birou şi îmi spune că votează cu mine. În timpul şedinţei îl văd că se ridică cu telefonul în mînă şi se duce spre geam, iar a doua zi a venit la mine în birou şi mi-a zis: <Te rog să mă ierţi>! Eu nu am solicitat lucrurile astea! Dar de ce să fiu supărat pe bieţii oameni, mă gîndesc că dacă au fost ameninţaţi… Ştefan e de felicitat. Mi-a zis: <Băi, eu de foarte mult timp vreau să te schimb, să nu fii supărat.> Cu Ştefan Gheorghe mă duc mai degrabă la un sprit decît cu cei care au fost perverşi”.

 “Mircea Sandu a vrut să mă cureţe de patru ori”

Dragomir a continuat dezvăluirile în premieră la FANATIK SHOW şi a detaliat motivul de la care a pornit disputa cu Mircea Sandu şi cauza care l-a făcut pe “Naşu” să dorească plecarea lui Dragomir din fruntea FRF. “Pot să fiu supărat pe cineva de la FRF, că şi ăia mă mîngîiau pe creştet, dar eu ştiam cum lucrează. Pentru asta îmi rezerv timp de a răspunde cu aceeaşi unitate de măsură. Nu ştiu de ce a vrut să mă cureţe, a încercat asta de patru ori în 20 de ani. Totul a plecat de la faptul că nu am fost de acord cînd i-a dat taxă de protecţie finuţului de 250.000 de euro să nu fie dat afară de la CCA după ce pleacă Sandu de la Federaţie. I-am spus că e abuz în serviciu, nu pot să fiu de acord cu asta. Mereu am fost Gică-contra, de asta nu mă suporta! Eu l-am sprijinit în permanenţă, dar nu m-a înghiţit niciodată. Nu ştiu de ce. Îţi dai seama ce am ştiut şi încă ştiu, şi tot m-a plesnit.  Nu sînt supărat pe nimeni, deşi din cauza lor sînt la DNA. Dumnezeu o să dea după inimă fiecăruia. Sandu a vrut să mă umilească, dar nu a reuşit! Eram greu de suportat! Vin drepturile TV şi nu o să-mi scape nimic, nu vor putea să facă mişmaşuri“.

VEZI VIDEO: