Fotbal intern

Video. Niţă, sfat pentru FCSB. “Să aibă încredere în Andrei Vlad!”

Florin Niţă a vorbit într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube al celor de la Sparta Praga despre Andrei Vlad, Stăncioiu, plecarea de la FCSB şi planurile de viitor.
07.02.2018 | 14:09
Video Nita sfat pentru FCSB Sa aiba incredere in Andrei Vlad
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a decis ca Andrei Vlad să-l înlocuiască pe Florin Niţă, toate acestea după ce goalkeeper-ul a semnat cu Sparta Praga, iar fostul stelist pariază pe portarul care a fost transferat de la CS Universitatea Craiova. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI!

Florin Niţă le transmite oficialilor de la FCSB să aibă încredere în vârstă de 18 ani, dar şi în veteranul Eduard Stăncioiu. Noul portar al lui Sparta Praga crede că “roş-albaştrii” pot lua titlul dacă se vor baza pe cei doi. VEZI MAI JOS VIDEO.

ADVERTISEMENT

Niţă pariază pe Andrei Vlad şi Stăncioiu

“Îmi pare rău pentru cei de la Steaua, dar a trebuit să fac acest pas pentru binele familiei mele şi al carierei mele. Îmi pare rău pentru acei suporteri care m-au iubit şi cred că mă vor iubi în continuare pentru tot ce am făcut acolo. Le doresc să aibă încredere în Andrei Vlad şi în Stăncioiu pentru că sunt portari foarte buni. Trebuie să aibă încredere în ei dacă vor să ia titlul în vară”, a declarat Florin Niţă.

“Ultima săptămână a trecut destul de repede pentru mine. Am tot zburat în ultima perioadă, Malaga – Praga, Praga – Bucureşti, Bucureşti-Malaga. Colegii m-au primit frumos, m-am integrat foarte repede. S-au purtat de parcă am fost aici de ani de zile. Totul este bine, nu am probleme cu absolut nimic şi îmi doresc să fie aşa şi de acum înainte” a mai declarat Niţă

ADVERTISEMENT

Ce planuri are Niţă la Sparta Praga

“Am venit aici pentru că mi s-a părut o nouă provocare pentru mine şi am spus să încerc. Îmi doresc ca tot c e fac aici să rămână undeva acolo. Îmi doresc să avem rezultate cu această echipă frumoasă şi la finalul campionatului să avem rezultate bune. Mă bucur pentru Dubravka (nr. portarul plecat în acestă iarnă de la Sparta Praga la Newcastle) pentru că a prins acel contract bun, dar totodată mă bucur şi pentru mine că am venit aici. Este un pas înainte, un pas la care sincer nu mă aşteptam, dar mă bucur că am ajuns aici. Am venit la un club foarte mare din Cehia şi din Europa” a mai spus fostul stelist.