Fotbal intern

VIDEO / Radu Banciu îl DESFIINŢEAZĂ pe Gică Popescu: “Un alt pîrlit al societăţii moderne… Aţi văzut ce faţă avea?”

Moderatorul TV, Radu Banciu a comentat decizia Instanţei de a admite cererea de eliberare condiţionată a lui Gică Popescu. El l-a atacat pe fostul internaţional punînd la îndoială cărţile pe...
05.10.2015 | 23:07
VIDEO  Radu Banciu il DESFIINTEAZA pe Gica Popescu Un alt pirlit al societatii moderne Ati vazut ce fata avea

Moderatorul TV, Radu Banciu a comentat decizia Instanţei de a admite cererea de eliberare condiţionată a lui Gică Popescu. El l-a atacat pe fostul internaţional punînd la îndoială cărţile pe care acesta le-a scris în închisoare:

“Gică Popescu, un alt pîrlit al societăţii moderne… Aţi văzut ce faţă avea? Numai pentru asta i-aş mai da zece ani. Gică Popescu, un evazionist fiscal, unul care s-a crezut deasupra legii, un arogant. Asta cu piciorul o ştiam şi noi, Gicule, dar nu am furat! Tu te-ai apucat şi de furt.

Instanţa susţine că el a scris patru cărţi, bune, ştiinţifice. Ok, dar el era la nivelul Punguţei cu doi bani la ce citise. E greu, totuşi, să scriii patru cărţi cu caracter ştiinţific.

Evident că procurorii s-au opus şi este şi firesc să facă lucrul ăsta. Chiar mă şi bucur. Dumnezeule, mi se pare chiar rarisim, aproape incredibil că mai există oameni de bună credinţă în această ţară. Da tată, aşa şi e. Cum să ieşi pretinzând că ai scris patru cărţi. Bine, că nu numai ăsta ar fi motivul. Unii mai spun că el a stat suficient după gratii, totuşi, fraudînd, profitînd de această lege abjectă cu scrisul de lucrări ştiinţifice care dă ocazia unor trîntori, leneşti şi analfabeţi să eludeze legea.

Dacă ar ajunge un savant după gratii şi ar scrie o lucrare recunoscută mondial l-ai lăsa acasă imediat cum ar termina-o, dar ăştia sunt nişte impostori. Aşa a ieşit şi Copos: a scris cărţi, apoi tot el le-a cumpărat şi le-a aruncat la canal pe toate dimineaţa, cum se făcea pe vremuri cu ziarele. Va ieşi, evident, în cîteva zile. Contestaţia procurorilor se va întîmpla, dar e clar că zilele după gratii îi sînt numărate. Apoi cu gargară: Baciu, gloria fotbalului…”, a declarat Banciu.

VEZI VIDEO: