VIDEO / “Răzbunarea” lui CR7 faţă de Blatter

E foarte probabil ca starul portughez al lui Real Madrid să ştie deja numele cîştigătorului Balonului de Aur 2013 şi acesta nu ar fi el, ci marele rival de la Barcelona, argentinianul Lionel...
13.12.2013 | 17:04
VIDEO  Razbunarea lui CR7 fata de Blatter
ADVERTISEMENT

E foarte probabil ca starul portughez al lui Real Madrid să ştie deja numele cîştigătorului Balonului de Aur 2013 şi acesta nu ar fi el, ci marele rival de la Barcelona, argentinianul Lionel Messi, care ar obţine trofeul pentru al cincilea an consecutiv. Numai astfel se explică agitaţia care domneşte la Real Madrid la nivelul conducerii administrative. 

Nu a mers nici în 2012

Conducerea Realului vrea să-l convingă pe Ronaldo să participe la Gala de la Zurich, din 13 ianuarie 2014, atunci cînd va fi decernat trofeul, dar, deocamdată, se izbeşte de refuzul hotărît al lui CR7. Acesta este deosebit de nervos în ultima vreme, semn că are informaţii despre ceea ce se petrece în aşa zisă anchetă în privinţa voturilor. Ronaldo a scris pe reţelele de socializare că încă nu a hotărît unde se va afla în seara de 13 ianuarie 2014. “Pot fi la Zurich, la Funchal sau la Madrid. Încă nu am luat o decizie fermă”. Şefii Realului sînt deranjaţi de faptul că au deja un precedent, anul trecut, cînd a fost nevoie de toată diplomaţia preşedintelui Florentino Perez pentru a salva situaţia.

ADVERTISEMENT

Nu-l mai suportă pe Blatter după ce a fost făcut El Comandante

Şefii lui Real nu agrează sub nici o formă ideea ca Ronaldo să boicoteze gala  şi exercită presiuni asupra sa, pentru a-l determina să îşi calce orgoliul şi să meargă. Prost este că pe lingă imensa frustrare pe care ar resimţi-o în cazul victoriei lui Messi Ronaldo a intrat într-o stare conflictuală cu preşedintele FIFA, Joseph Blatter, după ce acesta a avut proasta inspiraţie, în octombrie, într-un discurs la Universitatea din Oxford, să-l ironizeze pe portughez, pe care l-a comparat cu un comandant (foto). Ronaldo nu i-a rămas dator şi şi-a celebrat următoarele goluri în mod ostentativ cu gestul comandantului, dar a şi replicat acid. “Treburile unui şef FIFA nu sînt să îşi arate simpatiile. El trebuie să fie o persoană echlibrată, fără a avea favoriţi. În ceea ce priveşte gestul meu de comandant mă  simt onorat să îl fac faţă de cine consider eu că merită”.

funny-sepp-blatter-video-comparison-ronaldo-vs-messi-fifa-golden-ball-ballon-dor

VEZI VIDEO

VEZI VIDEO