Pariuri sportive

VIDEO / SERIE A. Denis, pericol public netezeşte drumul spre titlu pentru Juventus, iar Napoli e în criză

Fac ce fac echipele din spatele lui Juventus şi se împiedică unde nu te aştepţi, transformînd actuala ediţie a Serie A într-un marş solitar al bianconerilor, care în aceste condiţii nu au...
02.02.2014 | 18:39
VIDEO  SERIE A Denis pericol public netezeste drumul spre titlu pentru Juventus iar Napoli e in criza
ADVERTISEMENT

Fac ce fac echipele din spatele lui Juventus şi se împiedică unde nu te aştepţi, transformînd actuala ediţie a Serie A într-un marş solitar al bianconerilor, care în aceste condiţii nu au cum să piardă al treilea scudetto consecutiv. Dacă meciul Romei nu-l punem la socoteală, pentru că partida cu Parma a fost oprită de arbitru după numai zece minute după ce ploaia a fost mai tare ca ambele formaţii, în schimb Napoli şi Fiorentina au căzut la examene pe care valoarea loturilor lor nu le dădea voie la asemenea paşi falşi.

Toscanii au venit cu mîna goală din Sardinia

Fiorentina, care este la luptă cu Napoli pentru locul 3, a jucat sîmbătă în Sardinia, la Cagliari, echipă slăbită prin pierderea omului cheie de la mijloc, belgianul Nainggolan, transferat la AS Roma. Fiorentina a avut o perioadă de mercato activă, a adus jucători buni (Matri, Anderson, Diakhite) şi părea a nu avea probleme pe terenul unei echipe care fusese ultima oară executată cu patru goluri de Juventus pe acelaşi stadion. Golul chilianului Pinilla din penalty a fost decisiv, cu toată dominarea din final a Fiorentinei.

ADVERTISEMENT

cagliari

VEZI VIDEO:

http://youtu.be/PfAbBW7SHY4

Benitez e tot mai mult pe cracă

Napoli a fost pur şi simplu măcelărită la Bergamo, altă formaţie care furase patru goluri acasă de la aceeaşi Juventus. Interesant, două echipe care au pierdut cu 4-1 acasă de la campioana Italiei au reuşit acum rezultate senzaţionale. La Bergamo argentinianul German Denis a fost ca personajul din celebrul serial “Denis, pericol public”, marcînbd primele două goluri împotriva echipei la care a evoluat primele două sezoane cînd a venit în Italia, în 2009. Napoli nu a crezut în el, avea atunci doar 27 de ani, deşi a marcat 13 goluri şi i-a făcut vînt spre Udinese. De trei ani e la Bergamo şi a marcvat mereu cîte 15-16 goluri pe stagiune, acum are nouă după 22 de etape. Al treilea gol a fost opera lui Moralez. Acest rezultat răceşte şi mai mult relaţiile la Napoli dintre patronul De Laurentiis şi antrenorul Rafa Benitez.

VEZI VIDEO:

http://dai.ly/x1awoo5

Lazio a înviat cu Reja

VEZI VIDEO:

http://dai.ly/x1awjwx

Lazio a vîndut de 20 de milioane, pierzîndu-l pe “Profetul” Hernanes, dar la Verona romanii au fost impecabili în faţa lui Chievo şi s-au impus cu 2-0, al doilea succes extern consecutiv pentru echipa lui Edoardo Reja, care nu a mai pierdut de cinci etape şi care etapa trecută a fost lipsită de şansă pentru a da marea lovitură în faţa lui Juventus, făcînd 1-1 la Roma. În rest, Sassuolo, deşi a schimbat antrenorul şi a adus 11 jucători, a pierdut acasă cu Verona, iar în zona fierbinte Catania şi Livorno au înscris împreună şase goluri, dar fără învingător, 3-3.

ADVERTISEMENT

candreva

Incredibil, dar la pauză se marcase doar la Chievo – Lazio, iar în a doua repriză s-au înscris 13 goluri, recordul fiind şase goluri în 45 de minute la Catania, cîte trei la Bergamo şi Reggio Emilia şi încă unul la Verona!