Sporturi

VIDEO / Show TOTAL la New York. Vestul a învins Estul într-un meci în care s-au marcat 321 de puncte!

UPDATE / Vestul a învins Estul în All Star Game-ul din NBA. Echipa condusă de Russel Westbrook s-a impus cu scorul 163-158. Cele două echipe au marcat majoritatea punctelor din afara semicercului....
16.02.2015 | 08:31
VIDEO  Show TOTAL la New York Vestul a invins Estul intrun meci in care sau marcat 321 de puncte

UPDATE / Vestul a învins Estul în All Star Game-ul din NBA. Echipa condusă de Russel Westbrook s-a impus cu scorul 163-158. Cele două echipe au marcat majoritatea punctelor din afara semicercului.

scor

 

Un puşti de 17 ani a cîştigat  ”Slam Dunk Contest”

http://youtu.be/TM6geugdhqI

Baschet / All Star Weekend (NBA), New York City, vineri, sîmbătă, duminică, 16 februarie, Dolce Sport 1

Cel mai aşteptat eveniment din acest an în SUA este programat chiar la sfîrşitul ei. Duminică noapte, începînd cu 03:30 ora României, are loc All Star Game-ul din NBA.

Selecţionat pentru a 17-a oară în carieră, superstarul Kobe Bryant a fost înlocuit cu DeMarcus Cousins, după ce a suferit o accidentare la umăr. Din echipa Conferinţei de Est nu va lipsi însă LeBron James, cel mai valoros baschetbalist al lumii la ora actuală şi participant la toate All Star Game din 2005 şi pînă în prezent!

All Star Game va avea parte şi de o premieră: Marc şi Pau Gasol sînt primii fraţi din istoria NBA care vor fi titulari în All Star Game. Pau Gasol (Chicago Bulls) a fost ales să înceapă titular în echipa Estului, în timp ce Marc Gasol (Memphis Grizzlies) va începe ca titular meciul pentru Vest. Pau Gasol a declarat că întreaga familie e mîndră de această realizare şi că e un sentiment incredibil: „Sînt foarte fericit, mai ales că această alegere a fost făcută de suporteri, care vor să mă vadă în Madison Square Garden. Această alegere a făcut ca întreaga noastră familie să plutească pe un nor”, a declarat Pau Gasol.

Pau Gasol a primit 977.000 de voturi, fiind pe locul 2 în Est după Lebron James, care a adunat peste 1,4 milioane de voturi. Marc Gasol a fost votat de aproximativ 800.000 de fani.

3.303 de dolari este preţul mediu a unui bilet pentru meciul All Star Game din 2015. Acesta se dispută pe celebra Madison Square Garden. Preţurile încep de la 300 de dolari şi pot urca pînă la 6.000!

Primii 5 din Conferinţa de Vest: DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Stephen Curry (Golden State), Dirk Nowitzki (Mavericks), Marc Gasol (Memphis) şi Blake Griffin (Los Angeles Clippers).

Primi 5 din Conferinţa de Est: LeBron James (Cleveland Cavaliers), John Wall (Washington), Kyle Lowry (Toronto), Pau Gasol (Chicago) şi Carmelo Anthony (New York).

Programul evenimentelor:

13 februarie – Meciul celebrităţilor:
13 februarie – Meciul între tinerii baschetbalişti din Statele Unite versus tinerii care joacă în NBA, dar au alte naţionalităţi.
14 februarie – Concursul de 3 puncte. Participanţi: Marco Belinelli (Spurs), Stephen Curry (Warriors), James Harden (Rockets), Kyle Irving (Cavaleirs), Kyle Kover (Hawks), Wesley Matthews (Blazers), J.J Rerick (Clippers), Klay Thompson (Warriors).
14 februarie – ”Slam Dunk Contest”, cei mai spectaculoşi 5 baschetbalişti: Giannis Antetokounmpo (Bucks), Zach LaVine (Wolves), Victor Oladipo (Magic), Mason Plumee (Nets).
15 februarie – NBA All Star Game – Vezi lotul celor două conferinţe mai sus.

Cele mai spectaculoase imagini de la ”Slam Dunk Contest”:

Cele mai senzaţionale faze de la All Star Game

All Star Game 2012

All Star Game 2013

All Star Game 2014

http://youtu.be/NK51yzmGaO0

Cote

* 1,80 este cota pentru ca echipa Conferinţei de Est să cîştige All Star Game
* 1,90 este cota pentru ca LeBron James să devină MVP-ul meciului
* 2,30 este cota pentru ca Stephen Curry să fructifice cele mai multe lovituri de 3 puncte
* 1,70 este cota pentru ca John Wall să ofere cele mai multe pase decisive
* 1,47 este cota pentru ca Marc Gasol să reuşească cele mai multe recuperări
* 2,30 este cota pentru ca Blake Griffin să reuşească mai multe de 2,5 capace